Nautika opšta... > EKOLOGIJA

Мини хидроелектране - да или не?

<< < (5/10) > >>

budens72:
Pa ja mislim da smo mi nautičari ekološki svesni jer volimo reku i prirodu i ubeđen sam da nas bar 95% vodi računa o ekologiji i da ne bacamo smeće i ostali otpad u reku i na obalu...
sto se tice MHE one se odnose na male recne tokove da ne kažem potoke i one se najviše tiču ljudi koji žive u neposrednoj blizini istih. Ti ljudi se i najviše bore za spas reka protiv onih kojima je profit iznad svega pa i iznad prirode i ja ih u tom smislu maksimalno podržavam.
Nas nautičare najviše zanimaju reke i ostale vode kojima je moguće ploviti i baviti se nautikom i u tom smislu sam se i oglasio....
Nisam naravno mislio nista loše samo bih  voleo da ovde više razgovaramo o nautici i problemima koji tište nas nautičare

hi

LSI:

--- Citat: budens72  11, 02, 2019, 17:53:49 posle podne ---Pa ja mislim da smo mi nautičari ekološki svesni jer volimo reku i prirodu i ubeđen sam da nas bar 95% vodi računa o ekologiji i da ne bacamo smeće i ostali otpad u reku i na obalu...
sto se tice MHE one se odnose na male recne tokove da ne kažem potoke i one se najviše tiču ljudi koji žive u neposrednoj blizini istih. Ti ljudi se i najviše bore za spas reka protiv onih kojima je profit iznad svega pa i iznad prirode i ja ih u tom smislu maksimalno podržavam.
Nas nautičare najviše zanimaju reke i ostale vode kojima je moguće ploviti i baviti se nautikom i u tom smislu sam se i oglasio....
Nisam naravno mislio nista loše samo bih  voleo da ovde više razgovaramo o nautici i problemima koji tište nas nautičare

hi

--- Kraj citata ---
Буденсе, нисам ни мислио да си против, али да би се писало о другим темама, ми смо ти који треба да их отворимо. Али изгледа да смо мало лењи, па се правдамо неком заузетошћу и чекамо да неко други напише оно што нас занима.
Сигуран сам да ће бити више тема чим отопли.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

zorter:
Ja Bože, na šta je ovaj forum spao.
Nemate drugu temu za prepirke i ubedjivanja....ccccccc kuku
Ovo, čak, nije ni za kafanu.

zankiki:
Ja nisam primetio da se neko prepire?

budens72:

--- Citat: zankiki  11, 02, 2019, 21:14:04 posle podne ---Ja nisam primetio da se neko prepire?

--- Kraj citata ---

thumbup

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju