Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Novi Sad-Bezdan-Novi Sad 1. Maj 2019

<< < (17/19) > >>

zankiki:
Neverovatna je lepota koju Šebešfok poseduje, sve je pitomo i uredno, i ne postoji nijedna ograda, niko nije zagradio izlaz na vodu, sve fino i kulturno... Jedva čekam opet ploviti na tu stranu...

Kabe:
Kakva lepa priča uz jutarnji čaj. Ja bih ovde otišao i na neki drugi način dok ne budem imao adekvatno plovilo za dugačku turu.

Predivno...  f85

DuleN:
Jako lepa prica !
Bravo!
 114

Sale Rea:
Divota...hvala što si podelio sa nama vašu lepu plovidbu. Uživajte i dalje, srećno!

MiletaStamat:
Odlična povidba, svaka čast. Divim vam se na tolikom vremenu provedenom na čamcu. To je pravi odmor i uživanje. Želim vam da imate još mnogotakvih plovidbi. Mala Nadja će imati šta da priča drugarima. Ja već nji zamiščjam kao nekog ko će se uvek boriti i raditi da priroda bude čuvana i očuvana, jer je uz vas samo to i naučila.
Nego, Radovane, zanima me ta kamera što imaš na brodu, kakvo je to čudo, gde si nabavio, koliko košta, koliko troši struje, kako se napaja. Vredelo bi to da svako ima na čamcu. Lepo je u svakom trenutku moći videti šta se dešava na čamcu i oko čamca, posebno kad je na bovi za vreme i posle nekog nevremena ili neželjenih gostiju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju