NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Kupujem plasticni camac sa kabinom

<< < (2/17) > >>

flashnbgd:
Može lepo da se nadje za te pare,uz dužno poštovanje Narvala i domaće proizvodnje ja bi izbegao to i gledao nekog Norvežanina 27+ fita

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Bojan Bakic:
Slazem se ali je izbor kod nas za takav izbor plovila dosta slab.A narval sam naveo cisto zbog neke orijentacije.A ostavicu i broj ukoliko neko budeo imao neku ideju.
063/8614632 Bio sam na dosta narvala i iskreno jako brzo se ofucaju posle samo 10-tak godina.Mada onaj veci 960 je dosta ozbiljnija prica od malog narvala.

flashnbgd:
Da li pecaš i šta očekuješ od plovila.To mora da bude početna tačka

Bojan Bakic:
Pecam ali za pecanje koristim comander 18.A od plovila ocekujem da me sluzi bar upola kao pasara sve ove godine:-)))
Bitan mi je konfor zbog porodice.Toalet,tus,kuhinjica.Vanbrodski motor male konjaze do 30-40ks zbog izuzetno jeftinog odrzavanja i relativno male potrosnje.Kao sto sam rekao gore sa brodskim nisam imao ozbiljnija iskustva.A posto sam skoro svaki dan na vodi napravi se tu podosta sati voznje sto ja sto moj cale.Nesto sto mi se najvise svidelo je Adriatic 790 ili najveca pasara koju kvarner plastika pravi ali ih kod nas jako malo ima nazalost.

flashnbgd:
Windy 27 je pun pogodak bilo je čak i ovde na forumu pre 2-3 godine prodavao se.A ima vremena naćiće se neko adekvatno plovilo do maja :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju