NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Kupujem plasticni camac sa kabinom

<< < (3/17) > >>

mesechar:
Ima narval 960 sa tohatsu vanbrodskim motorom prodaje se kod marine stenka ..mislim da je nesto jaca cena od tvog budzeta  ali mislim da bi se dogovorili

Bojan Bakic:
Gledao sam taj narval na stenci u skroz korektnom stanju stim sto vlasnik ne zivi vise u srbiji nego negde preko tipa norveska ali skroz fin i korektan covek.Ukoliko bude popustio malo mozda se i nadjemo negde.A taj tohatsu je neka serija 2t motora koja radi na principu cetvorotaktnog nisam bas skapirao to majbolje.Posto sam do sada imao samo 4t motore.

Bojan Bakic:
A windy 27 je savrsen brodic kome po kvalitetu retko koji moze parirati ali nazalost ih nema :-(

flashnbgd:
Ovi svi noviji posle 10 godina osmoza u najavi,ja imam windy 24 1977 godište izvadjen radi nekih radova ove godine osmoze ni u najavi.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

MiletaStamat:
Uh i ti se odrekao Pasare, kao i ja, iako sam se dve godine baš naplovio sa njom  jh. Pogledaj CRANCHI HOLIDAY, ja ga kupio jesenas. Trenutno je kod majstora radi nekih popravki. Dimenzije 6 x 2,5o metara, ali baš mnogo korisnog prostora. Kabina velika, posebna kabina za toalet, mini kuhinjica, tuš na krmenoj platformi, kokpit prostran, veliki ležaj iznad mesta gde je bio brodski motor, takodje dosta prostora u brodskom prostoru, za odlaganje svega onog što treba na čamcu a ne mora baš da se vidi. U principu je sa brodskim motorom. Kod mene je izvadjen i montiraće se nosač za vanbrodski Honda 25. Ne znam da li ih ima kod nas u ponudi, ali ja sam baš zadovoljan, prostorom koji nudi ovaj čamac.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju