Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

Ружан дан - леп дан

<< < (2/2)

DuleN:
Bravo momci !!!

114 114 114

zveki66:
Moram kao samokritiku da dodam da sam dal od rakije ili vina (verovatno od oba) zaboravio totalno na luk koji je iseckan i spremljen cekao u rancu da bude posluzen uz rostilj. Sta da se radi.....ostavicu ga za sledeci put....

MiletaStamat:
Pridružujem se Lazi i svima na forumu želim srećnu i uspešnu nastupajuću godinu. Neka vas prati dobro zdravlje, sreća i da budete okruženi samo ljudima koje volite i koji vas vole.
Što se tiče druženja na reci, želim da se družite iskreno kao što se nas nekoliko druži, da nemate problema ili ih svedete na najmanju moguću meru. Na forumu da bude što manje politike i ružnih reči, a što više iskustava sa reke, nautičkih saveta- Ko nije kupio čamac, a želi,  obavezno do proleća da kupi,  i naravno želim vam  što više plovidbe - ŽIVELI!!!!!

Bakara:

--- Citat: zveki66  31, 12, 2018, 14:41:48 posle podne ---Moram kao samokritiku da dodam da sam dal od rakije ili vina (verovatno od oba) zaboravio totalno na luk koji je iseckan i spremljen cekao u rancu da bude posluzen uz rostilj. Sta da se radi.....ostavicu ga za sledeci put....

--- Kraj citata ---
Ili je od pola čašice rakije, ili od jedne šolje kuvanog vina sajkaca

Druženje na vodi u ovim zimskim mesecima je baš prijalo, još nekoliko ovakvih druženja i eto nama proleća  6589

Mare:
Sretna Nova Godina u zdravlju i veselju i mnogo lepih trenutaka i druzenja na vodi ziveli dodo dodo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju