E, ovako treba... > Brodogradnja
Pitanje i pomoc u izradim manjeg camca za mirne vode
Drivee:
Posle par dana pecanja ces naviknuti. Sto se tice upravljanja, pomeri se nazad i vezbaj veslanje. Ljudi pecaju i iz manjih camaca!
Zoran T:
Ne kajak vec kanu...te tezine i duzine camci slicno se ponasaju na vodi i ne moze da bude mali tezak 30kg da stane na krov kola i da dvojica od 80kg komotno pecaju itd...
broker975fx:
Jes:) ali ima i onih na naduvavanje, kako god ljudi se masovno vec godinama Dunavom spustaju od svabije do delte i godisnje ubiju visestruku kilometrazu u odnosu
na nas sa motornjacima.
Drivee:
Mislim da se ne radi o ubijanju kilometarze kada je rec o plovidbi..
zankiki:
Ja ću opet da rizikujem da mi se prigovori da promašujem temu, ali mislim da ne promašujem.
Ako odlučiš da praviš čamac, mora imati širine da bi bio stabilan... Ja umem da veslam, ali je čamac te dužine teško veslati, ako nema 2 vesla. Moguće je, ali teško. Gumenjaka je nemoguće veslati sa jednim veslom. Nemaju ni dužine ni težine, pa stalno pokušavaju da se vrte u krug. Ja sam neltu ugradio one viljuške za vesla, i 2 komada aluminijumskih vesala na rasklapanje koja staju u komoru...
Evo ti par slika i video koji će ti dokazati stabilnost, na 3 metra dužine teško da može bolje. Bar ja nisam našao, a prilikom kupovine (posle promašaja sa Elanom 301) sam ih probao dosta. Kao što sam napisao, nas troje se bez problema vozamo po Dunavu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju