E, ovako treba... > Brodogradnja
Pitanje i pomoc u izradim manjeg camca za mirne vode
DuleN:
Sve sto si napisao - bilo je ocekivano... Suvise je to mali camac da bi bio stabilan i plovan...
Po meni, minimum za nase velike reke je 5m duzine, pa na dalje...
srsa:
Види људино, немој да ме схватиш погрешно, али чему уопште та куповина. Било ти је скупо да платиш пројекат 50 евра, а овамо си "бацио" 160 евра за нешто што нема никакву сврху. Чим се ти у чамцу не осећаш комотно и сигурно, чим не смеш да устанеш у њему да се не би преврнуо, чим не може да прими 2 пецароша, онда то није то. no125 kuku Благо мени на пролеће прибави пројекат, па у изградњу нечега што ће задовољити твоје потребе. 114
DuleN:
Srso, nemoj tako... I tebi dogodine predstoji nabavka plovila, ako se dobro secam dodo
srsa:
Ма предстоји, наравно, али ја ћу највероватније нешто метално, веће (8-10м) и половно. sha Ал, жао ми човека, мислим да је беспотребно купио чамац са којим не може ништа да ради. Претпостављам да га је превелика жеља гурнула у брзоплетост. Ово што је купио је баш мало и нестабилно, без увреде, ко дечија играчка. no125
broker975fx:
Pa isto bi bilo i da je dao pare za projekt i jos se namucio da ga napravi, skuplje bi bilo a rezultat isti. Prosto u toj mini varijanti nista drugo se ni ne moze ocekivati. Ja sam upravo zato i predlagao nesto tipa kajaka, gde je teziste nisko a stabilnost daleko veca bez obzira na sirinu.
A sto se veslanja tice, svaki camac ce se vrteti ako ne znas da veslas sa jednim veslom. Stvar je u tehnici i to bi trebalo neko da ti pokaze, posle pola sata vezbe sa njim ces leteti.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju