E, ovako treba... > Brodogradnja

Pitanje i pomoc u izradim manjeg camca za mirne vode

<< < (3/8) > >>

nikolic025:
Dunav ne nameravam ni uz obalu 😂 eventualno neki mrtvi deo dunava,koji ne tece.
Gledam sad i polliwog 8 i on bi mogao da dodje u obzir,nasao sam i dobar video na netu,ali planova za dzabe neeema.

Drivee:
Imas camaca od 3.5 do 4 metra, kupi, bice ti jeftinije nego da pravis.

zankiki:

--- Citat: vepar  28, 11, 2018, 16:51:37 posle podne ---Joooj tak tvoj Nelt! Sta sam straha izjeo u 7 ujutru krecemo sa ostrva na posao obuceni sve ful cipele kosulja, torbica sa brdo vrednih stvari a sedimo u kadici koja hoce da pukne podamnom (oko 130 kg) a nije ni zoki mrsavko (100+). Ide bela ladja u susret a od motor T4 stariji od obojice! Kaze meni Zoki da je cekam da prodje ili da secemo put. A ja bled ko krpa mislim se bezi nazad iza oatrva! 😂😂😂😂 Ipak smo stigli suvi na posao! Taj camac je  za bare, kanale i eventualno kao pomocni...

--- Kraj citata ---

Ih, nisam znao da si tako plašljiv  sajkaca
Ja sam tim čamcem išao više puta na 10-20 metara od bele ladje (par puta i noću) bez problema... Doduše, nisam imao balast od 130kg na pramcu  ha ha

STG:
Pogresna tema.
Za plovidbu 10/20 metara malim camcem (ma koliko bio brz) od putnickog broda je forumska tema "Bezbednost na vodi" ili verovatnije hronika dnevnih novina, ali dobro, necemo gusiti ovde... upavusi

zankiki:
Nije pogrešna tema.

Ovde pričamo o stabilnosti malog čamca od 3 metra, i ovim sam argumentovao da se sa takvim čamcem (nelt 300) može bez problema ploviti Dunavom u raznim uslovima (naravno ne pričam jakoj košavi, salauki i slično).

A da je brz sa T4 i nije  ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju