E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

РЕСЕТОВАЊЕ

<< < (2/3) > >>

LSI:
Сад налетех на интернету на неки текст: кажу да има интерну батерију која, по проспекту (који ја, наравно, немам) траје до десет година.
И изгледа да нема подешавања. Кад почне да ради - ради!

Отвориће њега Били!

Zoran T:
Vidi Bili ako mu iscupas bateriju mozda ce se restartovati sam...

LSI:

--- Citat: Zoran T  14, 11, 2018, 07:29:42 pre podne ---Vidi Bili ako mu iscupas bateriju mozda ce se restartovati sam...

--- Kraj citata ---

Можда хоће, а можда и неће - вероватно хоће.
Али одлучио сам јутрос да га не отварам.

Слични уређаји коштају на Али Експресу по 20-ак - 30-ак евра. Ја сам овај платио 80!
Штета да га упропастим отварањем, а мени и иначе неће користити.

Можда ћу га уступити неком ко има 4Т мотор.
Знам човека чији мотор је радио баш толико колико мој инструмент показује.
Како оно народ каже: "Куд оде теле, нек иде и уже."

А ја... па, ја ћу се већ некако снаћи.
Или ће ми прорадити онај аналогни тахометар па ћу се задовољити тиме (вероватно нећу) или ћу набавити нешто попут уређаја који ми је Зокс препоручио.

Bakara:
Ako vam treba digitalni obrtomer koji ce da radi svoj posao kako treba i pokazuje radne sate + trenutne obrtaje, moze to i mnogo jeftinije a da bude dobro. Mileta, Zveki i ja smo uzeli ove, i produzili kabl na onoliko koliko nam je trebalo. Rade bez greske, a cena, smesna:

https://www.aliexpress.com/item/Iztoss-Digital-Tachometer-Engine-Tach-Hour-Meter-LCD-Display-Tachometer-RPM-Tacho-Tach-Gauge-Spin-For/32844722322.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1dd84c4dEAKZbB

Drivee:
Zasto mislis da ces ga upropastiti ako ga otvoris? Otvori, izvadi bateriju, ako se nedesi nista, spoj + i - nekom spajalicom.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju