E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
РЕСЕТОВАЊЕ
LSI:
--- Citat: Drivee 14, 11, 2018, 08:08:35 pre podne ---Zasto mislis da ces ga upropastiti ako ga otvoris? Otvori, izvadi bateriju, ako se nedesi nista, spoj + i - nekom spajalicom.
--- Kraj citata ---
Ако је веровати оном што сам пронашао, да је мој тахометар намењен 4Т машинама (а у међувремену сам пронашао и да постоје неки који су за 4Т али са два цилиндра или за 2Т али за један цилинар и сл.), мислим да је боље да не чачкам овај који је потпуно исправан.
Радије бих себи нашао неки који ће одговарати мом мотору (2Т с три цилиндра). Сад баш прелиставам интернет и свашта има али још нисам нашао оно што се мени свиђа.
Истина, нашао сам један који је сјајан: мери брзину преко ГПС-а, мери обртаје, радне сате, показује трим... Сјајно! Само - кошта око 400 евра!
Кад сам видео цену, мислио сам да имам проблема с наочарима...
Дуга је зима пред нама, наћи ћу нешто што ће ми одговарати.
LSI:
--- Citat: Bakara 14, 11, 2018, 08:00:58 pre podne ---Ako vam treba digitalni obrtomer koji ce da radi svoj posao kako treba i pokazuje radne sate + trenutne obrtaje, moze to i mnogo jeftinije a da bude dobro. Mileta, Zveki i ja smo uzeli ove, i produzili kabl na onoliko koliko nam je trebalo. Rade bez greske, a cena, smesna:
https://www.aliexpress.com/item/Iztoss-Digital-Tachometer-Engine-Tach-Hour-Meter-LCD-Display-Tachometer-RPM-Tacho-Tach-Gauge-Spin-For/32844722322.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1dd84c4dEAKZbB
--- Kraj citata ---
Браво, Бакара! То је за мене. Све показује а још ако убодем божићни попуст, можда ми га пошаљу за џабе!
Вероватно ћу га поручити преко интернета ако нема да се купи овде код нас.
Bakara:
Ima i kod nas, ali sa postarinom izadje preko 2000din. Na aliexpressu je 6 dolara sajkaca
I na njemu je baterija koja traje godinama, a moze da se koristi na bilo kom motoru jer se podesava da li je dvotaktni, cetvorotaktni...
LSI:
Хајде, видећемо ових дана око тога. Иначе је чамац на сувом, па није хитно. Важно је да има.
Хвала, још једном.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju