E, ovako treba... > Plovila

Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY

<< < (21/55) > >>

Pavle87:

--- Citat: MiletaStamat  02, 03, 2019, 10:03:31 pre podne ---Hvala Srso, i ti ćeš tako jednog dana :)
Bundes u pravu si za krov, sad je tako. Nisam još bio sa ovim čamcem na vodi, tako da ne znam ništa o njemu, kako će se pokazati, plovnost, manevarske sposobnosti brzina i slično. Za sada sam krov ostavio ovako a i iz razloga što ne znam da li će će biti otežano ulaženje i izlaženje iz kokpita na palubu i sl. zato što je u većem delu kokpita pozadi ležaj za sunčanje. Kad vidim ove godine kako će sve to izgledati na reci, verovatno taj krov produžim do krme. Dosta zavisi i od supruge ako joj se dopadne da taj deo bude otvoren zbog tog ležaja i sunčanja, možda i ostane tako.
U cilju da što duže vremena provodim na čamcu, moram udovoljiti malo i supruzi, da ne bude zabrane   jh

--- Kraj citata ---
Prelep je. Da li mi mozete reci koliko je tezak? Imam istu prikolicu kao sto je na poslednjih par slika a hocu da kupim camac pa me zanima do koliko kila mogu da tovarim na nju? Pozdrav

Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока

MiletaStamat:
Ne znam tačno koliko je težak, po nekim procenama oko 1.000 kg

Pavle87:
Hvala na odgovoru.

Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока

srsa:

--- Citat: MiletaStamat  02, 03, 2019, 10:03:31 pre podne ---Hvala Srso, i ti ćeš tako jednog dana :)

--- Kraj citata ---

Ма и ја се полако спремам. Безецовао сам и капарисао једну предивну лађицу, али не бих да све детаљно обелодањујем тамо негде  до преузимања исте,  средином - крајем септембра.  А потом детаљно извештавам.

popeye:
Napokon gotovo. Lepo je ispalo. Sada polako. Probna sezona. Tek ces da vidis da li jos nesto treba da se prilagodi tvojim i zeninim potrebama.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju