E, ovako treba... > Plovila

Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY

<< < (20/55) > >>

LSI:
Милета је поменуо плочу са задње стране али није објаснио до краја.
Та плоча изнутра, биће везана за "шасију" чамца. Има он тамо у оној комори гдд је био мотор неке подужне металне носаче који држе читаву крмену даску. Мени се чини да ће се сав терет мотора распоредити на та два подужна носача.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

MiletaStamat:
Baš tako Laki, kad se to unutra uveže skoro da i neće biti opterećenja na krmenu dasku. Hvala na pojašnjenu :)

budens72:
Odlična izgleda nadkabina,mada mislim da je tvrdi krov mogao ići još nazad prema krmi...ali to je moje viđenje (tako bih ja uradio)

u svakom slučaju Mileta, svaka čast za radove

srsa:
Страјо, леп је ко лутка. ok  Ти си се баш припремио за пензију.  114

MiletaStamat:
Hvala Srso, i ti ćeš tako jednog dana :)
Bundes u pravu si za krov, sad je tako. Nisam još bio sa ovim čamcem na vodi, tako da ne znam ništa o njemu, kako će se pokazati, plovnost, manevarske sposobnosti brzina i slično. Za sada sam krov ostavio ovako a i iz razloga što ne znam da li će će biti otežano ulaženje i izlaženje iz kokpita na palubu i sl. zato što je u većem delu kokpita pozadi ležaj za sunčanje. Kad vidim ove godine kako će sve to izgledati na reci, verovatno taj krov produžim do krme. Dosta zavisi i od supruge ako joj se dopadne da taj deo bude otvoren zbog tog ležaja i sunčanja, možda i ostane tako.
U cilju da što duže vremena provodim na čamcu, moram udovoljiti malo i supruzi, da ne bude zabrane   jh

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju