E, ovako treba... > Plovila
Zagrizao sam i to bas....
dalivul:
--- Citat: dell_mare 02, 05, 2019, 00:35:43 pre podne ---Uf. Ko rupa na čarapi. Može li se to okrpiti?
--- Kraj citata ---
Platio sam preko paypala, tako da cu mu vratiti. Maltretiranje oko slanja...Izgubljen dan.... grrrrrrr
broker975fx:
Uzas bre, hajd pojasni to za vracanje robe, bas me zanima kako funkcionise. Dobro je sto postoji takva varijanta, ja znam neke koju su na kp posteno platili robu a kada su otvorili kutiju u njoj djubre u pribliznoj tezini. Prodavac naravno vise ne postojia mobilni nedostupni.
dalivul:
Paypal daje garancije da ce vratiti novac ako nesto nije kako je opisano u oglasu.
Da sam danas nekim slucajem platio u kesu (kako je prodavac insistirao ) mogao bih samo da placem.
Uvek se trudim da placam preko paypala bas iz tog razloga.
Prosle godine sam rezervisao letovanje u Grckoj i depozit sam poslao preko paypala. Ispostavilo se da to nije bilo kao su rekli i ja sam odustao od tog smestaja. Pitao sam za svoj novac ali nisu hteli da vrate, tako da sam otvorio slucaj kod paypala i naravno da su vratili sve.
Zato kad placate moj savet je da uvek koristitie paypal, i to da u opisu navedete za sta placate ukolikoje to potrebno. I izbegavajte da saljete preko paypala sa opcjom za prijatelej i rodbinu. Tu niste osigurani.
petar_kozic:
Voleo bih da dobiješ pare nazad jer znam kako to funkcioniše, ali bojim se da će ti problem biti to što je on naveo da ga prodaje samo za delove.
Ruku na srce, nigde ovu rupu nije prijavio niti slikao ali...
Javi baš ishod svega ovoga.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
dalivul:
If the item you received doesn't match the description in the original listing, or if it arrived faulty or damaged, you're covered under the eBay Money Back Guarantee. You can return it even if the seller's returns policy says they don't accept returns.
Kupac je uvek u prednosti !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju