E, ovako treba... > Plovila

Zagrizao sam i to bas....

(1/17) > >>

dalivul:
Pozdrav  svima!
Sve  je  pocelo pocetkom proslog  leta  kada  sam  slucajno  naleteo  na  neki  gumenjak( PVC) Suzumar, 2.80 m.
Kupim  ja  to , a  nakon  toga  i  elektricni  motor   Minn kota 50 lbs.
 Racunajuci  da  se  malo  zezam  sa  klincima  na  letovanju i  da  se  otarasim posle.
Medjutim , upalio sam  se  25648 25648
 Doneo  brat  i  neki  tomos 4,  nov,  da  nov ;)  (ljudi  su  se  cuduili  kad  smo  ga  izvadili) i  provedosmo  mi  lepih  15ak  dana  na  moru  vozeci  se  tim  camcem. I svidelo  mi  se  ,  jako!
Tokom  godine  sam  nabavio  i  za  kuma   isto  Suzumar 3.20m  sa  motorom  od  2ks  , honda  cetvorotaktna. Njemu  camac  a  meni  motor :)
Servisiram  ga pocetkom leta   i pravac  more.
17 dana  super  zezanja, motor honda  fantasticna, potrosac nikakav ( svih 17 dana  nismo uspeli  da  potrosimo 10l goriva)  sail
Ne  bese  dosta  pa  smo  ga  vozali  i po  Gruzanskom  jezeru

Odlucim  da  prodam  taj  i  da  kupim  drugi i  tako pre  10ak dana  postadoh   vlasnik   Quicksilver 380hd ,aluminijumsko dno sa  motorom  yamaha  4t(duga cizma) od  4ks.
Jos  ga  nisam  probao  ali  planiram  sledece nedelje  da  ga  spustim  u  Temzu. :)
Lozim  se  da  ove zime  Kupim neki  malo  jaci motor  20-25ks, koliko  i  podrzava  ovaj  camac  po  uputstvu.
Da  polozim  za  camac planiram ... Danima visim  po  netu  i  citam o  svemu .Zarazio  sam  se!!! nutss nutss nutss

broker975fx:
Pozdrav,
Koja ti je lokacija? Stvarno Temza ili je to neka metafora:)

dalivul:
Zapadni  London.

MiletaStamat:
Dobronamerni ljubitelji nautike su ovde uvek dobro došli. Uživaj gde god bio!

dalivul:
U  prospektu za  ovaj  camac pise  da  treba  motor sa kratkom  cizmom a  moj  je  sa  dugom nadam se da to nije problem?
Citao sam  o  ubacivanju talka pa  me  interesuje  zna li  neko  koliko se  grama stavlja  po  komori?

Hvala

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju