E, ovako treba... > Plovila

Zagrizao sam i to bas....

<< < (3/17) > >>

Zoran T:
Svi gumenjaci s montaznim patosom i krmenom daskom su za kratku nogu...ajd ova yamahica s 4 ks i adapterom je ok ali 25 ks sa dugom nogom to vec ne bi bilo pametno...nije to plasticni ili metalni camac s krmenim zrcalom vec ima krmenu dasku zalepljenu za komore...za jaci motor pozeljno i rol bar po patosu i prednjim nosacem za volan i komande ili mu treba "balansero" napred...sa dvotaktnim 25-30 ks motorom to postaje opasno brz camac...bez rol bara
ce vrlo brzo krenuti da zvace camac...

tangabravo:
Sve je to lepo , al mi nije jasno kako iz temze uplovi u gružansko jezero jedino ako nisi preko kačera sajkaca , Vodi računa o opterećanju krmenog zrcala na gumenjaku pošto oće " var" između zrcala i kobasice vremenom da popusti , a za sve čamce sa krmenim zrcalom postoji proračun koliko konja sme da se kači

dalivul:
Super,  Hvala  na savetima. 
Ovu  Yamahu  sam  dobio  uz  camac  to  je  bio  dil.  Quicksilver  380hd  i 4 ks  4t  yamaha  2011 god  u  solidnom  stanju.
Sve  za  £750 sto  nije  puno.  Camac  je  u  super  stanju.
Nisam  ni  planirao  da  nesto   puno  koristim  ovu  Yamahu....
Cekam  neku  hondu  25 ks na ebay  da  izleti i  ona  ce  definitivno biti  sa  kratkom  cizmom  kako  i  pise  u prospektu camca da  je  to  maximum.
Ako  je  ne  nadjem  na  ebay  do  sledece  sezone pitacu   zenu  da  mi  kupii novu  hahaha.

Narucio sam  tockove ,adapter  za  pumpanje camca ( auto pumpa  na  bajonet) , 6  samo napumpavajucih prsluka za  spasavanje  i  i  jedva  cekam  sledeci  vikend da  zaplovim uz  Temzu. 25648 25648 25648 25648

broker975fx:
Jes to, adapter je ok ali na metalnom ili plastikaneru. Hajd ako ti nije mrsko predstavi nam malo nauticku scenu na tvom ostrvu, koliko znam iz tog dela sveta iako je relativno blizu nismo imali ni jednog clana.

dalivul:

--- Citat: broker975fx  19, 09, 2018, 09:59:26 pre podne ---Jes to, adapter je ok ali na metalnom ili plastikaneru. Hajd ako ti nije mrsko predstavi nam malo nauticku scenu na tvom ostrvu, koliko znam iz tog dela sveta iako je relativno blizu nismo imali ni jednog clana.

--- Kraj citata ---

Stvarno  ne  bih znao  kako  to da  predstavim...
Znam  da  za  upravljanje  camcima  na  ostrvu  u  praksi  nije  potrebna  dozvola. Internacionalna se moze   dobiti  za  2  dana, predavanje i  praktican  deo. To  je  za  camce  ispod  11-12 m. Takvom mozete  i  na  more  i  na  reke, jezera.
Osiguranje  je  obavezno, postoji  i  registracija  kod  neke  organizacije  za  zastitu  zivotne  sredine.
Sve  u  svemu , jako  je  jednostavno.Sve online!
Prikolice  za  camce  kao  i  sve  ostale  manje  prikolice  nije  potrebno  registrovati. Jednostavno ste  sami  odgovorni  za  ispravnost  iste.
Plovila  ima  jako  puno  na  ostrvu  i  dostupna  su, jos  samo  da  je  vise  vremena  da se  koriste.

Evo i  trenutne ponude  na ebay.
https://www.ebay.co.uk/sch/Boats-Watercraft/1293/i.html?_from=R40&_nkw=fishing%20boat&_udhi=2460&_trksid=p2045573.m1684.l5985

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju