E, ovako treba... > Россия

Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali

<< < (2/42) > >>

power70:
Cuo sam za stare veteroke da su bili problematicni sto se tice paljenja,ovaj moj je jos uvek nov ima 10tak sati rada i 2 godine starosti.Kupljen je nov kod uvoznika TTM. Doduse ovaj moj je novi tip sa elektronskim paljenjem mozda zato pali iz prve!! Pu-pu!

To je taj veterok.

SALE NB:

--- Citat: BOKAC  15, 09, 2009, 23:19:41 posle podne ---p.s Neka ti je sa srecom motor ali za svaki slucaj stekuj negde rezevnu pentu

--- Kraj citata ---

BOKAC, to je savet koji važi za sve koji teraju pente starije od 20 godina! Nikad ne znaš kada će nešto otkazati!
Mene je moj Johnson odvezao do Đerdapa i nazad, a da nije kašljucnuo, a onda me, nedelju dana posle, ostavio na Dunavu na 3 km od kuće!

Pukla?!!! gusana polugica gasa, zamajac je povukao feder i ostatak poluge, pritom počupao elektriku. Čist zamor materijala!

Srećom, svuda ima drugara forumaša, da te došlepaju kući!

Power70, mi smo komšije, po svoj prilici. Nadam se da ćemo se uskoro, nekom prilikom, sresti na vodi, pa da vidim to rusko čudo uživo!

kemppi:
Ma,ovi Japanski i Americki motori su krsevi u poredjenju sa Ruskim,jedino sto Rusi nemaju dobar marketing,pa se nisu probili na trzistu.Pa Rusi su napravili vasionski brod,a nece jedan vanbrodski motor.Gde mi je pamet bila,da umesto jedne Yamahe  ne kupioh 10 Neptuna i isto toliko Veteroka,a verovatno bi me kao dobrog kupca castili sa kojom Moskvom30.

Darkobp:

--- Citat: power70  15, 09, 2009, 23:22:57 posle podne ---

E sad nije 8 litara nego ne vise od 8,5 kilograma na sat...koliki je sad odnos litar-kilogram??
Ja mislim da je tu negde oko 1:1

--- Kraj citata ---

Gresis grdno sinko  :taunt::nono:
evo pa pogledaj,tezina benzina http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=1100.0

Pre ce biti da mu je potrosnja okvirno negde oko 12l/h po toj racunici :taunt:

SALE NB:
To je već ok!
Kod tih starijh dvotaktaša i ne može biti velike razlike, sve su to u biti veoma slični motori.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju