E, ovako treba... > Россия

Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali

<< < (10/42) > >>

STG:

--- Citat: Dule  17, 09, 2009, 15:45:41 posle podne ---Pa ja i ti nemamo o čemu da polemišemo. Skidam kapu nekom ko na vodi za godinu dana provede vremena koliko ja za nedelju  i kaže mi da sam neznalica. Ne samo da voziš ruske motore nego i razmišljaš "po ruski" :) .
I bez ljutnje molim, ako ti imaš pravo da zastupaš i braniš svoje mišljenje dozvoli to i drugima.

--- Kraj citata ---
Ufufufufufufufuuff,
Dule,rekli ste i vise nego dovoljno... :good:
Samo bez ljutnje.

rade:
Covek je Veteroka starog dve godine vozio 10 sati a sa Neptunom se bas navozao a izgleda da je samo nas navozao.

power70:

--- Citat: rade  18, 09, 2009, 07:39:27 pre podne ---Covek je Veteroka starog dve godine vozio 10 sati a sa Neptunom se bas navozao a izgleda da je samo nas navozao.

--- Kraj citata ---
U vezi cega??

STG:

--- Citat: Dule  18, 09, 2009, 00:37:09 pre podne ---
--- Citat: Aka  18, 09, 2009, 00:31:33 pre podne ---

Da, zasmetalo mi, rekao, i izneo svoj stav.

--- Kraj citata ---

I niko ti na tome nije zamerio :)

A koje ćirilično slovo imaš na Aki? A ili K ?

--- Kraj citata ---
hihihiihihih :)

STG:

--- Citat: Aka  18, 09, 2009, 00:16:50 pre podne ---Drugari, stvarno, malo spustite loptu. Ovo me neverovatno podseća ne na forum B92 nego na nešto što se raspalo posle slične teme:

http://www.navodi.com/forum/viewtopic.php?t=1721&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

--- Kraj citata ---
Sto godina nisam otvorio ovaj forum,ali ovo me je podsetilo na razne lose price,prepirke,teske reci i ostale gluposti....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju