E, ovako treba... > Россия
Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali
STG:
--- Citat: Dule 18, 09, 2009, 11:29:55 pre podne ---
--- Citat: rade 18, 09, 2009, 07:39:27 pre podne ---Covek je Veteroka starog dve godine vozio 10 sati a sa Neptunom se bas navozao a izgleda da je samo nas navozao.
--- Kraj citata ---
Ma niko nikoga nije navozao :) . Čovek pokrenuo diskusiju mi se nadovezali i ... šta je tu loše. Naravno da je priča o ruskim motorima morala da krene u tom pravcu. Da smo se okupili negde u kafani i pokrenuli tu temu bilo bi isto.
--- Kraj citata ---
Ok,neke stvari su vam zaista na mestu,ali ajmo malo neozbiljno:da se prica povela u kafani bilo bi mnogo zanimljivije :drinks:
STG:
--- Citat: Dule 18, 09, 2009, 11:29:55 pre podne ---
--- Citat: rade 18, 09, 2009, 07:39:27 pre podne ---Covek je Veteroka starog dve godine vozio 10 sati a sa Neptunom se bas navozao a izgleda da je samo nas navozao.
--- Kraj citata ---
Ma niko nikoga nije navozao :) . Čovek pokrenuo diskusiju mi se nadovezali i ... šta je tu loše. Naravno da je priča o ruskim motorima morala da krene u tom pravcu. Da smo se okupili negde u kafani i pokrenuli tu temu bilo bi isto.
--- Kraj citata ---
Ok,neke stvari su vam zaista na mestu,ali ajmo malo neozbiljno:da se prica povela u kafani bilo bi mnogo zanimljivije :drinks:
power70:
Uopste je jako malo tema na forumima sa srpskog i hrvatskog govornog podrucja koji govore o ruskim pentama.Mislim da nije na odmet bila ova tema pogotovo ako se razmenjuju neka znanja o njima i razlicita iskustva-i dobra i losa!
Znam da su yamahe ,honde ,johnson,mariner ,suzuki ....pente extra i najbolje ali i ruski motori mogu da posluze!!
Takodje znam i da renomirana zapadna tehnika moze da zeza i ne valja...npr. nov lombardini dizel motor koji se za 2 meseca voznje raspadne!!!
power70:
Zar je cena mala preporuka za kupovinu??
Mislis li da japanac od 20 do 25 konja ide tolikao bolje od neptuna 23?? Mislis li da ti 2t japanci slicnog godista mnogo manje trose od neptuna i da su toliko pouzdaniji??
Pouzdanost je vec druga prica o kojoj se moze raspravljati.Nisu ni ruski motori toliki krsevi kolikim ih predstavljate!!
Kvalitet im je solidan ali da nisu Japanci to je tacno.
power70:
Hocu-kod Dinkica vredi 1000e! :dance1:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju