E, ovako treba... > Россия
Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali
power70:
Preko 4 litre nece sigurno...garantujem!
Ohridsko:
Proslog septembra kupio sam Pasaru sa kabinom od 5.8 m. i Neptun 23. Osim Tomosove cetvorke nisam imao drugog iskustva sa vanbrodskim. Pocetkom juna spustio camac u jezeru, okupili se lokalni "cunari" da kibicuju a ja se sav oznojio (od nerava), hoce li da upali. Jedan, dva, tri puta i tako dok se nisam umorio i stao. Kibiceri poceli da se sprdace o Rusu. Nakon pauze, ja kao se naljutio, pa jos jednom probam a on kod druge zagrmeo...
Celog leta, skoro svaki drugi dan, sam se vozao okolo, nije mi otkazao. Vozim ga sa 2/3 snage i s'vremena na vreme pun gas. Nemam osecaj da trosi previse.
Sada ga prodajem, da bi kupio drugi (manji) koga bi mogao lakse nositi kuci. Ja sam inace jedrilicar a i zasao sam u osmoj deceniji. Pasaru sam kupio zato sto na jezeru preko leta nema vetra a... "ploviti se mora".
sinisap:
Upalih danas mog Neptuna 23 i leteh Dunavom jedno 15-tak minuta kad odjednom vidim da mi ne curi voda za hlađenje motora, ugasih ga pa onda 25648 proradi. Verujem da je impeler, ali nisam siguran. Da li je neko imao ovakvih problema, i da li zna gde ima da se kupi impeler ako je do njega.?
i Da li neko zna da li ima majstora u Novom Sadu ko se bavi popravkom Rusa :)
Hvala unapred na odgovoru
power70:
Pozovi majstor Mirka 063533042 u Banovcima ili Mileta u Batajnici 0642130449 i pitaj ih najverovatnije jeste impeler....
sinisap:
Hvala puni na brzom odgovoru i brojevima hi Juče sam uspeo da nađem impeler preko oglasa pa sam ga naručio brzom poštom i trebao bi da stigne danas pa ću pokušati sam da zamenim impeler, nadam se da nije komplikovano, jer Neptun izgleda jednostavno :) a ako se nesnađem zovem majstore da poprave help
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju