E, ovako treba... > Россия

Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali

<< < (24/42) > >>

power70:
Jos malo jurnjave... :dance1:

Ветерок-8 на самоделке

parigroz:
Daklem ovako..............prateci ovu temu i posmatrajuci vase komentare,uhvatio me je neizdrzh........
Uz veliku pomoc powera70 kupio sam sebi "vetroka"8ks 1999.god. u vise nego pristojnom stanju za 230e,
pa sam resio da na svojoj kozhi iskusim ono o cemu se ovde polemisalo.......
Danas sam Rusa montirao na camac i krenuo na vodu da ga testiram.Pali onako kako je ovde vec opisano.
Na drugi potez kanapom pod sauhom,cim se "javi",spusti se sauh i pali ko metak.U voznji se nije gasio i radio je izuzetno mirno.Svaki put kada sam ga ugasio,palio je na pola kanapa.Maltretirao sam ga nekih 2 sata bez ikakvih problema. Moj utisak je da ide kao tomosova 10-ka.Najveca zamerka je to sto motor nema rikverc ni mogucnost da se kontrira kao sa 4-orkom. Evo i par fotografija..................................

parigroz:
Dan je bio ko stvoren za kafu na vodi i probu veteroka.....naravno uz eskimsku narodnu nosnju.... :suicide:
Potrosnju i brzinu jos nisam imao prilike da izracunam ali uradicu to prvom sledecom prilikom,pa ako nekoga zanima...
Uglavnom ovo su informacije bazirane na prvom iskustvu-mom licnom.
Sveopsti utisak:srazmerno kolicini ulozenih evritja-vise nego zadovoljan!
p.s. ovo nije vetar u kosi vec hronicni nedostatak iste :lol:

parigroz:
xaxa.........pa i bio sam zreo za iza sljive!
slazem se da svaki motor ima svoje"cake" ali iskreno,ocekivao sam da ce mi jedna ruka biti duza.
medjutim,odgovorno tvrdim da to nije slucaj i da sam se prijatno iznenadio.  :drinks:

zorter:
Cestitam, kolega na rodjendaskom poklonu.  :good:
Kad pocne da zeza s paljenjem, ubaci alnaser i ne brini za duzinu ruku. :lol:
A sto ne moze u rikverc i da se okrene za 180 stepeni, :suicide: pa niko nije savrsen. Za tu svrhu, imas 4-ku, pa vozi unazad kad treba.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju