E, ovako treba... > Россия

Dilema: Ruski vanbrodski vs ostali

<< < (25/42) > >>

power70:

--- Citat: parigroz  12, 10, 2009, 18:03:19 posle podne ---xaxa.........pa i bio sam zreo za iza sljive!
slazem se da svaki motor ima svoje"cake" ali iskreno,ocekivao sam da ce mi jedna ruka biti duza.
medjutim,odgovorno tvrdim da to nije slucaj i da sam se prijatno iznenadio.  :drinks:

--- Kraj citata ---

Ja ne lazem! Samo sam vam preneo svoja licna iskustva...a mnogi me napali! Pa nisam ja kriv sto mnogi zele da im na motoru pise honda ili yamaha!!
Ali svako zadovoljstvo kosta!!! Jedino ruski motori pruzaju veliko zadovoljstvo za jako male pare...

Pre neki dan sam kupio pomocni camac hondu marine 2005.godiste i sa njom dobio johnsona 6 u navodno extra stanju!!
Pa ja sam ruke dobio i to obe kao pavijan ...zuljeve sam dobio =video ih je parigroz= ceo dan johnson nece da upali !!!
A neptun ,veterok!!!...samo sapucu a pale iz prve!!
Inace johnson 6 je kod majstora 10tak dana jer delova naravno da nema a i kad bi nasao moram platiti neku pumpicu 80e plus ruke dakle izadje kao pola veteroka!!!
Strasno!!
I onda mi neki ovde popuju o cuvenoj zapadnoj tehnici!!

parigroz:
ipak mislim da nije stvar da neko ovde pati,vec da izmenjamo iskustva.........
u principu svako uzima prema svojim mogucnostima i zeljama........
mene interesuju konkretne stvari,a mogu reci da sam ovde dosta toga naucio......
verujem da ce i ovaj moj priliog pomoci nekome u odluci sta da kupi i za koje pare......
 :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

power70:
Dobro ne pate vec zele!!
I ja bi voleo da mi na Neptunu pise Yamaha i da sam je platio 100e!!
Ali to nije moguce!

zoki novus:
zelje su nam svima tu i tamo slicne
samo mogucnosti na zalost razlicite :)

parigroz:
 :good: vozim veteroka i pratim oglase.....trazim hondu...........xexe
ma bitno je da smo na vodi.............kako bilo.da sam cekao ono sto mi se svidja jos dugo bih bio na suvom. :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju