Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

BG marina

<< < (3/4) > >>

zveki66:
Moras da ga sklonis sa bove do 31. oktobra. Mozes i ranije ali ne kasnije. Posle tog datuma prestaje njihova obaveza prevoza do camca i cuvanja na bovi. Ja za moj kabinas pribliznih dimenzija kao i tvoj placam 17.000 za celu godinu, od aprila do aprila. Imas i stavku uclanjenja koja se jednom daje i ne vraca ti se, mislim da je 6 ili 7.000 dinara.
Najbolje da sad ovaj vikend dodjes do Radeckog i potrazis nekoga iz uprave pa da porazgovarate. Koliko znam mesta ima. Lanac obavezno kupujes nov a sidra mislim da mogu da se nadju i na klubu, dobra a polovna.

Bakara:
Imam i ja jedno, ako zatreba, ostalo mi od proslog camca

y0d4:
huh, a reci mi kakva je prica sto se tice sigurnosti kada nije sezona (u prevodu da li se obijaju camci inace)?

u tom slucaju, bolje mi da ostanem u Visnjici i kad je sezona da placam malko skuplje negde blize vez (mozda bas i tu), pa zimi dole da ga vratim (jer ima cuvanja)...

broker975fx:
Obicno se radi bas suprotno :) preko zime se bezi u zimovnike, tipa visnjice, cukarickog rukavca ili negde na Savu a leti prelazi gde god ti odgovara. Generalno otvoreni Dunav nije bezbedan zimi, to smo videli u zadnjih par godina barem dva puta. Led kad krene nema bezbednog mesta. Zato su mesta kao Visnjica dobra, sve zaledi a onda se lepo otopi i sve bude uredu. Onaj Januar pre dve godine niko ko je imao plovilo na dunavu nije prespavao a istorija ce se ponavljati

zveki66:
Cuvari koji se smenjuju su stalno tu, 24h, i u sezoni i van nje. Ali kada ti je van sezone camac uz obalu oni nisu u obavezi da ti ga pomeraju u zavisnosti od toga da li Dunav dolazi ili opada. To radis sam. A Broker je lepo rekao, kad krene led cuvar ti nista ne moze pomoci. Kada je prosli put krenuo ledohod tih nekoliko dana sam proveo na relaciji posao-Dunav (svejedno nista ne bih mogao da ucinim). Na srecu za razliku od ostali marina po Zemunu, prosli smo prilicno bezazleno.
Ako imas mogucnosti bolje onda ostavi plovilo preko zime u Visnjici a pred iducu sezonu dodjies (otprilike u februaru) i porazgovaras za uclanjenje i mesto na bovi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju