Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

BG marina

<< < (2/4) > >>

y0d4:
Znam da nije neka cifra (kad vidim koliko se krecu), ali ne rentiram stan pa da dajem te pare, treba mi samo prikladan i koliko toliko siguran vez.
Camac sam nasledio, godisnje me izlazi ~100e. Mana sadasnje marine je lokacija i sto mi treba skoro sat vremena da bi dosao do usca npr. i od kuce do nje.
Nisam imao predstave da se toliko krecu cene, nov sam u ovome.. :)
Tako da @zveki66 moze neki kontakt za ponudu posto sam u Zemunu?

hvala svima!

Bakara:
Ali uzmi u obzir da to nisu pontoni, vec sidriste  hi

broker975fx:

--- Citat: Bakara  11, 09, 2018, 11:28:34 pre podne ---Ali uzmi u obzir da to nisu pontoni, vec sidriste  hi

--- Kraj citata ---

I dok obezbedis lacugu, sidro dodjes mu na isto a pogotovo sto tu moze da se drzi plovilo samo preko sezone. Doduse bili smo svedoci da neki misle da brod moze ostati na dunavu 365 dana pa su sada ili podavljeni ili su ih jurili nizvodno

zveki66:

--- Citat: y0d4  11, 09, 2018, 11:00:28 pre podne ---Znam da nije neka cifra (kad vidim koliko se krecu), ali ne rentiram stan pa da dajem te pare, treba mi samo prikladan i koliko toliko siguran vez.
Camac sam nasledio, godisnje me izlazi ~100e. Mana sadasnje marine je lokacija i sto mi treba skoro sat vremena da bi dosao do usca npr. i od kuce do nje.
Nisam imao predstave da se toliko krecu cene, nov sam u ovome.. :)
Tako da @zveki66 moze neki kontakt za ponudu posto sam u Zemunu?

hvala svima!

--- Kraj citata ---
Kao sto rece Bakara, Radecki gde ja i jos nekoliko clanova sa foruma cuvamo camce je marina ili sidriste (kako god) gde su camci usidreni na vodi i privezani za bove a do njih te dovozi i odvozi cuvar sa klupskim camcem. Sezona je od polovine aprila (ako je vodostaj ok) pa do kraja oktobra. Nakon toga laksi camci (siklje i par manjih plasticnih kabina) idu napolje u zimovnik a veci i tezi kabinasi prilaze uz obalu jer ne postoji mogucnost izvlacenja istih na klubu.
Tu ostaju do iduce sezone. Meni licno odgovara jer camac koristim i zimi. Broker je u pravu, treba ti posten lanac i posteno sidro za prednji i zadnji vez. Ali to kupis jednom a skupu marinu placas svake godine.
Siguran sam da opet prodjes jeftinije i sa svim tim da kupis i platis clanarinu za jednu godinu od jednogodisnje clanarine na nekoj od pontonskih marina.
Takodje znam da su mnogi jurili ili su im podavljeni i brodovi po drugim marinama nebitno kog su tipa marine. 

y0d4:
Hvala na odgovorima.
Sto se mene licno tice, ako je bezbedno da bude samo usidren, ta opcija dolazi u obzir, pogotovu sto mi ova marina maltene ispred kuce (pa samim tim bi i cesce boravio na njemu).
A sto se tice van sezone, jel to ja odlucujem kada cu da ga sklonim il` u nekom trenutku svi se organizovano vade/vezuju na/za obalu kada krene led il kako vec.. ?
Mozda postavljam laicka pitanja, al`nisam uopste upucen ni u osnovne stvari (a i tek ce da me stigne prva zima), pa bolje da pitam za savet/iskustvo nego da ga na tezi nacin steknem/naucim :)
A i ako ispadne sve ok sto se tice veza, i zimi bi ga koristio (dok ne uhvati led) svakako.
I o kojoj cifri govorimo za posten lanac i sidro (takodje i da li ima jos nekih dodatnih troskova pored pretplate)?

Ja svakako ako se odlucim da ga sklonim iz Visnjice, ostaje mi da prodam mesto gde je on sad, pa ako su me dobro informisali, to je neki 250e?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju