Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
Dora:
Hvala Drivee, nije ekonomik nego predostrožnost, ako nešto crkne doplutaću do nazad, uzbrdo neće ići sam :)
Drivee:
A ne, mislio sam na frizider :)
Naravno da se uvek vozi uzvodno! Tako i treba.
LSI:
--- Citat: Drivee 24, 06, 2021, 12:08:00 posle podne ---
Naravno da se uvek vozi uzvodno! Tako i treba.
--- Kraj citata ---
Целог живота сам ишао "уз очин"!
Увек "уз длаку", никад "низ длаку".
Изгледа да тако мора.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
zankiki:
--- Citat: Drivee 24, 06, 2021, 07:41:06 pre podne ---naucio sam da sve sto je economic -nije to to..
Cim auto trosi 3l ne moze da ide kao onaj sa potrosnjom od 6l. Ne moze i pare i jare. U svakom slucaju, pridruzujem se cestitkama i zelim uzivanje i srecu na vodi.
--- Kraj citata ---
Može, može, evo moj auto troši ispod 5 litara po gradu, a ide 3x bolje sigurno od yuga koji troši 10 jh jh jh Tako da... Mada je poređenje bezveze.
Evo ga već 3-4 godine radi tako, da imam bilo kakve zamerke naveo bih... A i kompresor se manje umara sigurno...
Dora:
Nije to bila eknomija ni u nameri, naprotiv... Jedan normalan frižider košta oko 15.000 jedan kombinovani sa 40L zamrzivačem sam sad uzeo za radionicu na akciji 19.000. Jedan neki invertor košta 15.000 što ga sa frižiderom izadje na 30.000 i to je to sa 5 godina garancije i gubitkom od oko 10 posto na transmisiju struje.
Kompresor sam platio 130 evra, frižider (polovan koji radi) 40, majstor da sastavi 50 i to izadje isto kao prva varijanta.... Ali onda dodje začkoljak, majstor ukaki motku i ispravna kutija odjednom postaje neispravna. Druga kutija i drugi majstor isto naplati ali uvali kutiju sa komorom za kocke leda (nisam ni gledao kutiju, veruje budala)... Epilog, kompresor namučen sumnjive ispravnosti posle torture i potraga za trećom kutijom ali ovaj put nosim u BG :)
Iskopaće njega Biliy :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju