Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (98/123) > >>

Dora:
Hvala svima, valjda će nastavak biti sledeće nedelje kad stigne ;)

Terca..
Znam da je bio rizik da se ne pogleda ali manje više su svi imali slike odozdo, ovaj nije i to mi je bio malo zort.. Pregledao je Alfista a to nešto znači.. Alfisti se u toku dana ne pozdravljaju jer su se pozdravili ujutru kod mehaničara tako da ima iskustva :) Čitajući DellMare putešestviju oko krana i to bio je strah ali je neverovatno sve prošlo kako treba, u 8:30 izvadjen iz vode u 9:00 krenuo na put...
Za putovanje si mi usadio takvu bubetinu da nisam odustao  i čim prodje ovo njesra idemo na organizaciju :)

MiletaStamat:
Dobar brod. Nek je sa srećom. Da li je to on krenuo prema Srbiji ili je štekovan negde tamo pa će kasnije ka nama?

Dora:
Štek je propao jer sam se predomislio :) Ide ka kući, to jest prema NS-u, ako bude  po planuu Sredu je na vodi... Plan B je bio da ga dopeljam u dvorište i odradim sve do proleća ali sa druge strane ulice zidaju zgradu i zauzeli su pola ulice sa kranom i cisternom za cement i nema šanse da ovakav kamion udje u dvorište... Zato ide direkt na vodu...

budens72:
Bravo!! Neka je sa srećom  114

Dora:

--- Citat: Kabe  15, 10, 2020, 20:55:18 posle podne ---Ju kakav tunel za diferencijal ima!  a0335

--- Kraj citata ---

Ja sam postao malo kabast, mora se misliti na održavanje hahaha

Budens72 Hvala :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju