Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
MiletaStamat:
Čim na proleće spustim čamac u Dunav, dolazi na pivo, iako ne kupiš čamac. Tu su u blizini Zveki, Bakara, i još po neko. Uvek smo za druženje, a kad vidiš nas kako uživamo na čamcima, bićeš ljubomoran, pa ćeš brže i sebi kupiti da nam se pridružiš kgk 114
Misha D:
pa, nije valjda sve i pivu
Dora:
Pa sad, ne bi bilo zgoreg oteti joj to pivo i taj javor ukloniti a posle ko se snadje, snašao se :)
Dora:
Ja sam jako vredan i te teške poslove ne odbijam :)
--- Citat: MiletaStamat 09, 01, 2019, 13:23:30 posle podne ---Čim na proleće spustim čamac u Dunav, dolazi na pivo, iako ne kupiš čamac. Tu su u blizini Zveki, Bakara, i još po neko. Uvek smo za druženje, a kad vidiš nas kako uživamo na čamcima, bićeš ljubomoran, pa ćeš brže i sebi kupiti da nam se pridružiš kgk 114
--- Kraj citata ---
Dora:
Koga nervira molim da zaobidje temu.
Evo me opet, lepo vreme i kreće prodaja brodića :) Dobio sam dobru ponudu za jedan brodić, treba da se farba, ružan je itd.. Nemam pojma zašto mi se vrti u glavi još od jesenas.
Ima jedan problem, uvaženi Zankiki je rekao da to ima jedan "tumor" ima i tema na forumu o tome. Drugi uvaženi član je rekao da to i nije problem sem vadjenja jer treba drugačija prikolica. Treći uvaženi član koji se takodje veoma razume u brodove je rekao da je to ok, ima dobro težište i plovniji je kao i bolje upravljanje. Obrazložio je ali nebih nestručno da ponavljam.
Na slici je nešto što sam mogao da nadjem na netu za tu vrstu broda, svi su u vodi...
Da li je ta "izraslina" ili ne?
Što se gaza tiče, nema V korita bez 70 cm gaza, to je minimum, ako je manje onda je tabanaš. Za ovo bih rekao da čak ima mali gaz prva trećina što je dobro za pristajanje ali svakako ostaje ukupan gaz za plitke vode. Terca reče i u pravu je da se prošla godina neće skoro ponoviti, gledano statistički u pravu je.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju