Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (74/123) > >>

DuleN:
Dora,
Nemoj se razocaravati u neku veliku i svetu ideju zbog par ljudi, koje mozda, realno niti poznajes niti ces upoznati... Teraj svoju pricu i na kraju sam siguran da ce ti se desiti  25648
A posle, posle dolaze slatke muke: kuda otploviti, s koliko rakije mesa i piva, koliko ostati....
Ja ti licno zelim da tokom ove zime nadjes i kupis to sto trazis, a nakon toga  114

zankiki:
Bolje je duže tražiti pa kupiti pravu stvar, nego da ti stigne neko njesra u koje moraš posle da utučeš još gomilu para...

MiletaStamat:
Dora samo se opusti i uživaj tražeći. Bilo bi dobro da zimus naleti nešto, pa na proleće uživanje na reci. Tamo je diskusija sasvim drugačija, a ako ti dosadi diskusija, tu su labudovi, galebovi, pecanje, kupanje. Ponekad tišina na čamcu govori više od svake galame. Srećno.

Dora:
Hvala Mile i Dule, na podršci, sumnjam da ću naći nešto domaće za te pare (moje)  a inostrano neće biti najmanje pre početka leta tako da će proleće proći bez mene na vodi ali biće kasnije :)
Za ovu podsezonu sam zakasnio mesec dana :(

Bakara:
Dora, mozda nesto ovako moze da dodje u obzir?  Naleteh, pa da podelim  hi
https://www.polovniautomobili.com/plovila/12479923/sajka-titel

Dimenzije 7m x 2.3m, ali zbog svog oblika korita, mislim da nudi dosta komfora. Imao sam umanjenu verziju ovoga - Tiger Shark i bio je prilicno stabilan bas zbog takvog korita, a kabina zbog cetvrtastog oblika ima dosta mesta jer se ne suzava ka pramcu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju