Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (73/123) > >>

DuleN:
Prodace se taj za 6000 ako neko zazvecka kesom...

STG:
Svaki kupac gleda da prodje povoljno, tj sto bolje, ali iskreno govoreci valja pogledati kako sve to izgleda, pa tek onda govoriti o ceni.
Svi znamo okvirnu cenu 25ht na oglasima, pa onda polako...

vepar:
https://www.kupujemprodajem.com//Plovni-objekti/Brodovi/Brod-9-5m-sa-Yamahom-25-HIGH-THRUST-69718734-oglas.htm

Evo ga sada za 9000€, sto znaci da za 8500€ ide lagano...

Drivee:
Bez 11 metara necu ni da ga gledam.

Dora:
Da odgovorim da ne ispadnem seljanija...
Hvala svima koji iskreno žele da pomognu ili daju sugestiju, zato sam otvorio temu.
Obzirom na dogadjaje, ne bih opet da talasam pa da mi Djura oprosti što me je tukao a onaj seljober vredja mrtvog oca i mater koja neće dugo a admin mi na to kaže pa nemojte se svadjati???
Uglavnom, kad budem nešto kupio javiću ako budem tu.

Na trećini emisije sam rekao šta želim da kupim, pitao sam plastika vs čelik.. neki ovo neki ono. Ok izabrao sam čelik. Pitao sam vanbrodski vs brodski, opet naravno kako ko. Izabrao sam brodski.

Sad i da nešto kupim ovde nema bandere gde da ga privežem a zima je.Drugo, mislim da su cene ovde baš naduvane, skupo je napraviti pa je teško prodati za DŽ, razumem to i ne zameram, zato izbegavam da kažem što mi se ne svidja. I to je smetalo Djuri i ostalima, ne kudim ali odbijam... Pa ne želim da potcenjujem tudju muku ili da kvarim trgovinu nekom.

Toliko ste me razočarali kao ljudi i komunisti da sam na trenutak odustao od ideje da budem kapetan bele ladje ali sam se povratio, nije ovo 5 ljudi sve na svetu, ima tu mnogo više dobrih ili dobronamernih.

Eto tu sam, čitam i gledam, ima mnogo tema na forumu koje su korisne.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju