Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
Dora:
Da je Pera krenuo na vreme u policiju bilo bi drugačije, ovako mogu samo biciklom pored obale :)
Lutka:
Sad je realno kasno, kreću magle, praktično neizvodljivo.
Septembar i oktobar su idealni.
Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
cira58:
Pokojni Dusko Radovic rece jednom. "Lako je svakome koji moze. Taj obavi to sto moze. Sta da radi onaj koji ne moze. Kad bi bar hteo da nece , ali nece, nego hoce i ako ne moze." Tako i vi koji predjoste sezdesete, ne zanosite se da mozete svaki brod terati. Kupujete ono sto mozete kontrolisati u svakom momentu. Meni je sadasnji brodic peti po redu i najvaznije kad voda opadne, da ga mogu sam vratiti i nastaviti plovidbu.
Zoran T:
Glasam za prvi onaj sto je malo korodirao oko bitvi...https://www.yachtfocus.com/gebruikte-boten-te-koop/details/easy-sail/131729/cascaruda-830-ok.html
Onaj lazin ima neku budzevinu od wc-a na slobodan pad...treci s crvenom Vl izbegni ne treba ti ravan taban toga imamo kolko hoces...oko rajne nemam pojma pa to ostavljam onima sto znaju... 114
Dora:
Što taj zardjali ima prednost? Zbog korita ili opreme? Onaj drugi ima sve lepo ali je i meni čudan WC, malo je visok a ne vidim pumpu nigde :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju