Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (53/123) > >>

Bakara:
jh
Kod mene u kokpitu ima ~200cm, a ja viši i od toga... Neko mi je napisao da nisam baš brodski tip, zbog visine, više sam vanbrodski sajkaca
U prednjoj kabini ima npr 160cm ili koji cent više, možda 165, nisam merio.

zveki66:

Juče je zamalo kupljen ovaj brodić jer daj da se nešto više kupi BRE ha

https://www.marktplaats.nl/a/watersport-en-boten/motorboten-en-motorjachten/m1333710350-waterland-kruiser-9-30-lang-2-80-breed.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&previousPage=VIP

Srećim glas razuma je očevidom našao manu da je kabina niska mada je on malo visok  i druga mana je raspored u kabini, kad neko lala a ja bih da skuvam kafu ima da mi sve po spisku :)

I da, na kraju cena je 3500 evra ako nekog zanima, možda i pazari..
Hehe, svasta su ljudi navodili do sada kao razlog sta im se ne svidja kod nekog camca......ali ovo jos niko nije napisao. Stvarno je bezveze da u ovakvom camcu za 3500 evra nekoga budis dok kuvas kafu.
Ne znam Dora kakvu viziju imas o boravku na jednom kabinasu bio on 7 ili 10 metara. Nema tu mnogo privatnosti. Kuvanje kafe je najmanji problem.....u svakom slucaju lepse je da nekoga probudis sa mirisom kafom nego sa recimo zvucima i mirisom iz  toaleta na camcu.

Dora:
Nisi obratio pažnju na slike, nema prednjeg spavaćeg prostora nego  kauč sa strane na sredini, kad neko spava nema do napred sem preko kreveta. To bi rešio kasnije premeštanjem rasporeda, to mi ne bi bio problem. Brod je ofarban (korito) ali je krpljen tako da je fleka opaljena preko lošeg što može značiti da je unutra nedirano a i ne mora. Motor nije dobro hladjen i tako još po nešto. Pregledao je čovek koji je veoma stručan i kome verujem ako kaže da nije dobra kupovina.

Ima u ponudi manji brod, 8.3 metra  sa dobrim motorom i obilje prateće opreme, praktično im sve i više nego što ja znam da treba, cena veća od ovoga je 500 do 600 Unutra ok sve a jedina mana treba da se farba, nemam predstavu koliko bi trebalo ali cenim najmanje 2000 evra.  Za 6000 evra, tamo mogu kupiti dobar ofarban i solidno opremljen brod da vozim bar dve godine i ne mislim...
Ima ih još nekoliko što je ostalo i veoma je teško odlučiti se jer jedan ima opremu ali se farba, drugi je sredjen ali je klot frket i tako.. Će rešimo nešto... Nije to lako odlučiti se, pratim redovno i domaću scenu ali ne ispada mi nešto povoljno i da m ise svidja. Biciklo kupim i bacim ako se zeznem, ovo ne nameravam da menjam posle mesec dana a i neće moći i da bi hteo.

Javiću se kad budem nešto kupio da vas ne nerviram više..

zankiki:
Ja sam pre neki dan iz dosade prelistao domaće oglase i nisam video mnogo toga pametnog u ovim dimenzijama... Bukvalno ni jedan brod ne bih poželeo... (sem Mišinog linsena, a ni njega čak jer nije pogodan za pecanje)...

popeye:
verovatno da si kontaktirao prodavca, obzirom da raspolažeš podacima koji nisu navedeni u oglasu.
Ili ja nisam skapirao. Ako plovilo trenutno odgovara postavljenim slikama, vidi se da je vlasnik pravi "domaćin". Za mene je nepoznanica motor. I koji je problem sa hlađenjem istog.
Vrlo je moguce da su ona dva prednja kauča pokretna. Da  mogu donji delovi da se povuku ka sredini
i dobije veliki krevet. A o privatnosti...i da me zagolicaš ne bih se nasmejao.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju