Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (52/123) > >>

MiletaStamat:
Ovo su bili čamci, nema mnogo raspravljanja šta i kako, sedneš, veslo i piči  25648  kgk

Dora:

--- Citat: Dora  17, 10, 2018, 23:07:12 posle podne ---
https://www.marktplaats.nl/a/watersport-en-boten/motorboten-en-motorjachten/m1334049974-motorboot-ariadne-9-90-meter.html?c=8f60e0388e6d92801da23b01cd75831b&previousPage=lr

--- Kraj citata ---

Samo da obavestim gradjanstvo da je brodić danas prodat ispred nosa za manje od 3200 evrova.. Da je najgora bundeva vredi te pare...

Dora:
Samo da obavestim gradjanstvo da nisam odustao od kupovine i da se radi na tome ali je mrka kapa..

Ozna što sve dozna iliti služba je totales u pravu.. zna čovek... pre mesec dana je bilo vreme kupovine, na žalost meni je kasno došlo iz guze u glavu da se pokrenem a i platio sam danak neiskustvu. Ako nekom treba savet a i ako ne treba daću ga, Holandezi su teški gejovi, spuste cenu i po 2000 bez blama.. Ja sam papak stavljao ograničenje na 5500 jer sam do 5000 hteo da dam za brodić a tako mi je propalo mnogo brodića koji su u startu tražili 7000 ili tu negde.. Uglavnom sezona jako opada od 1750 oglasa pre mesec dana sad ima 1300 plus.

Juče je zamalo kupljen ovaj brodić jer daj da se nešto više kupi BRE ha

https://www.marktplaats.nl/a/watersport-en-boten/motorboten-en-motorjachten/m1333710350-waterland-kruiser-9-30-lang-2-80-breed.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&previousPage=VIP

Srećim glas razuma je očevidom našao manu da je kabina niska mada je on malo visok  i druga mana je raspored u kabini, kad neko lala a ja bih da skuvam kafu ima da mi sve po spisku :)

I da, na kraju cena je 3500 evra ako nekog zanima, možda i pazari..
Ima još nekoliko skupljih i boljih kandidata ali se čekaju odgovori.. Veoma su sporii i bole ih uvo..

Bakara:
Ne bih ja odustao od ovoga zbog kafe... :-)
Deluje baš očuvano, a i dimenzije nisu male.

Dora:
Pa nije samo zbog kafe, dalo bi se kasnije sve to istumbati kako bih ja hteo, malo je niža kabina i hladjenje motora nije baš rešeno kako treba a to je već posao koji ne mogu tamo obaviti. Im takvih sličnih još na listi.
Sad sam se i ja pomegalomanio pa se gadjam tim 8-9-10 metara kako kokicama  a onda se opalim po glavi sa pa de ćeš to parkirati magarac jedan :)
Usput, koja je visina kabine vaših brodova? Tamo je sve kako pišu je do 190, ima i više naravno ali to onda ide na 10 metara...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju