Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
zveki66:
--- Citat: zankiki 17, 10, 2018, 10:09:27 pre podne ---
--- Citat: zveki66 17, 10, 2018, 10:07:02 pre podne ---
--- Citat: zankiki 17, 10, 2018, 08:58:03 pre podne ---Tebi ako je dosadilo preskoči temu, meni je zanimljivo... Čovek traži brod i deli sa nama sve na što naidje...
I meni je ovaj Holanđanin sasvim ok. Da bih mu oko 8 metara.....
A na Marissi ima još radova... Ide zime, biće slika sajkaca
--- Kraj citata ---
Pogresno si shvatio sta sam hteo da kazem i ne znam zasto se ti javljas kada je moj komentar upucen Dori a ne tebi...sem ako nisi njegov advokat.
Meni je zanimljivo i ne smeta mi da gledam jos godinu dana slike a komentar je bio dobronameran jer covek sto duze gleda sve manje onda zna sta hoce i sta mu valja a vremenom se onda i malo ohladi pa na kraju zbrza i kupi obicno ono sto ne bi inace.
--- Kraj citata ---
Moj komentar nije bio zlonameran, znamo se pa sam mislio da ćeš tako i shvatiti...
Nema mesta ovim komentarima ko je čiji advokat i slično, znaš ono, demokratija, slobodna zemlja, sloboda mišljenja i izražavanja... 114
--- Kraj citata ---
Ma sve u redu.....i meni bio malo cudan tvoj komentar jer te znam, idemo dalje 114
Dora:
Dok sam ja pisao i vi ste :)
Zato, AVA AVa AVA niko nije krava :)
DuleN:
Posto sam se nekada zamlacivao idejom da kupim brodic, a putovao sam dosta, svaki slobodan trenutak sam koristio da pogledam plovila koja su u ponudi u nekoj drzavi, i nagledao sam se dosta toga.... Nekoliko puta sam ostao neprijatno izneadjen kada sam u Nemackoj, Holadiji, Belgiji,... video plovilo koje sam gledao na oglasima. Ogromna razlika...
Ostao sam sa utiskom da velika vecina nauticara iz ovih zemalja ne brine mnogo o plovilima ( cak se i aljkavo ponasaju) pa su zato i cene takve kakve jesu, dok su odrzavana i sredjena plovila sa sasvim drugacijim cenama...
Kasnije sam skapirao da ja nisam za brod, pa vise i ne pratim strane oglase....
zankiki:
Pa i Marissa je došla u sličnom takvom stanju, ali kao što sam i više puta do sada pisao, meni su bile bitne 3 stvari: zdrava plastika, zdrav motor, i da može odmah da plovi, a da se sređuje usput.
To kako je struja bila urađena ni dete ne bi uradilo, većinu sam isekao i uradio ponovo.
Nažalost, do onog dela koji vodi u kabinu nisam mogao da pridjem...
Kada ga je majstor prošle godine šmirglao "do nule" ispod 2 sloja farbe je našao pesak... Neko ga je tamo farbao "za prodaju" ali se nije ni potrudio da opere brod pre toga... Nije čudo što se farba ljuspala.
Sve što nije fabrički urađeno (a to je za čistu 10-ku), je posle takav budž, od strane nekoga ko nikad ništa majstorisao nije... Ali sve sam to ispravio, nije zahtevalo ni mnogo novaca, samo minimalno majtorsko umeće...
Tako da se apsolutno slažem sa ovim što je Dule rekao... Otvoriti 4-oro očiju, i ne kretati preko bez 2-3 rezervne varijante.
Drivee:
Ja kada kupujem bilo sta, ili odvojim para za skupo i dobro, ili kupim nesto sto mora da se radi a jeftino. Jer kada ja odradim, znam kako je uradjeno. To nesto na pola, pa sto kazes, neko nesto zafarba samo a lose, vise je to stete nego pomoci. Zamisli da je metal, pa ispod truli a ti ne znas!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju