Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
zankiki:
Tebi ako je dosadilo preskoči temu, meni je zanimljivo... Čovek traži brod i deli sa nama sve na što naidje...
I meni je ovaj Holanđanin sasvim ok. Da bih mu oko 8 metara.....
A na Marissi ima još radova... Ide zime, biće slika sajkaca
LSI:
--- Citat: zankiki 17, 10, 2018, 08:58:03 pre podne ---...
--- Kraj citata ---
Ма, шта кажеш?
Има још радова?
А смејали сте се мени...?
zveki66:
--- Citat: zankiki 17, 10, 2018, 08:58:03 pre podne ---Tebi ako je dosadilo preskoči temu, meni je zanimljivo... Čovek traži brod i deli sa nama sve na što naidje...
--- Kraj citata ---
Pogresno si shvatio sta sam hteo da kazem i ne znam zasto se ti javljas kada je moj komentar upucen Dori a ne tebi...sem ako nisi njegov advokat.
Meni je zanimljivo i ne smeta mi da gledam jos godinu dana slike a komentar je bio dobronameran jer covek sto duze gleda sve manje onda zna sta hoce i sta mu valja a vremenom se onda i malo ohladi pa na kraju zbrza i kupi obicno ono sto ne bi inace.
zankiki:
--- Citat: zveki66 17, 10, 2018, 10:07:02 pre podne ---
--- Citat: zankiki 17, 10, 2018, 08:58:03 pre podne ---Tebi ako je dosadilo preskoči temu, meni je zanimljivo... Čovek traži brod i deli sa nama sve na što naidje...
--- Kraj citata ---
Pogresno si shvatio sta sam hteo da kazem i ne znam zasto se ti javljas kada je moj komentar upucen Dori a ne tebi...sem ako nisi njegov advokat.
Meni je zanimljivo i ne smeta mi da gledam jos godinu dana slike a komentar je bio dobronameran jer covek sto duze gleda sve manje onda zna sta hoce i sta mu valja a vremenom se onda i malo ohladi pa na kraju zbrza i kupi obicno ono sto ne bi inace.
--- Kraj citata ---
Moj komentar nije bio zlonameran, znamo se pa sam mislio da ćeš tako i shvatiti...
Nema mesta ovim komentarima ko je čiji advokat i slično, znaš ono, demokratija, slobodna zemlja, sloboda mišljenja i izražavanja... 114
Dora:
--- Citat: zveki66 17, 10, 2018, 08:45:10 pre podne ---Lepo izgleda ali bilo bi jos lepse da objavis nesto sto si konacno resio da pazaris. Od gledanja nema mnogo vajde a i dosadi na kraju.... hi
--- Kraj citata ---
Ako baš smeta prestaću :) Mislim da u "svojoj" temi tražim savete za brodić pa ako neko pomogne dobro a ako ne opet dobro..
Obzirom da je Holandija daleko a i ne bih baš da idem svaki čas tamo, okačim povremeno link zbog reakcija vas koji znate da prepoznate...
Ja sa kolima radim odavno i pravilo je jasno, čovek ima 5000 jura i treba da kupi auto od 4200 do 4500 max jura jer treba uvek nešto doraditi, sevis, kočnice, gume ili...
Čovek gleda aute do 5000 da iscedi maksimum a onda zajmi još 500 da bi kupio nešto za 5500 i onda nema ni za benzin a ne za gume...
Pokušavam da ne upadnem u tu gabulu. Od odmaćih mi se svidelo (novčaniku) Vrbak (ne baš jako) ali je bio tu na odmah i po meni ništa hitno za doradu, to svakako više ne pije vodu ali i bolje jer to nije za mene početnika a ni po koncepciji šta bih želeo da radim sa brodićem nije. Drugi domaći sam stavio link ali ga niko ne poznaje a ne bih išao do tamo samo da pogledam bez ikakve informacije. Tu se završava domaća ponuda ili ja ne bacam ptičara dovoljno visoko.
Holandija zemlja nevelika ima ima zilion brodova što po slikama mogu proći kriterijum ili "kriterijum" od 2500 pa nadalje a nadalje je max 5000. Ovaj što gledam je novi u ponudi (realno nema ništa sem pramčanog propelera) pa sam zato stavio link, to je ona priča o kolima, malo zajmiš i uvališ se u bedak a sa druge strane jedan što takodje pratim je SAM spustio cenu za 1300 evra a drugi za čak 3000 evra eek Tako da, ne žurim.
Tema mi je veoma korisna da bih iskristalisao mišljenje o potrebama i mnogo mi je pomoglo u tome pojedini komentari što ovde što na PP
Eto romana :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju