Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (30/123) > >>

Alexa:
Da je makar u Budimpesti ako ne moze blize  stri . Vredi svaku paru, ovo sto se vidi na slikama. Skrti su kao i obicno sa podacima o motoru ali, kad bi stigao ovde nista vise nebi bio problem. To su motori starije generacije, jednostavni za popravku - generalnu i u narednih 20 godina si miran. Tada ces vec da imas 80 + pa ces manje da plovis i nemas brige  stri

Alexa:
Vidis, hoce da ga za neke male novce cuvaju preko zime, tako da ako pase, kupuj pa posle cele zime gledaj oglase i nerviraj se ako ispadne nesto bolje  stri

Dora:
Nemoj tako, pitao sam doktora jel to polugeneralna ili generalka, kaže generalka, sve sam popravio.. Ja kad uradim generalnu to je 80% od novog trajanja. Znači bar 102 godine ha
Nego i oni tamo muljaju iz sve snage ponudjeno 4500 a ovaj spustio na 4000... pratim ga od početka priče, ima još par takvih..

Što se tiče transporta, rešeno je, treniram plivanje svaki dan i do proleća ima da nabijem kondiciju da ga doguram kanalima ako treb ha

Dora:

--- Citat: Alexa  29, 09, 2018, 19:20:47 posle podne ---Vidis, hoce da ga za neke male novce cuvaju preko zime, tako da ako pase, kupuj pa posle cele zime gledaj oglase i nerviraj se ako ispadne nesto bolje  stri

--- Kraj citata ---

To me je strah, ako ispadne nešto 9m pa bolje ima da se izedem kao Godzila ha

Alexa:
Pa kupis i taj i u prolece krenes sa flotom ovamo  jh

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju