Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Iznajmljivanje čamca u Grčkoj
Dora:
Meni na poledjini piše da "plovilo ne prekoračuje dužinu, zapreminu i snagu" ...
Prednja strana je ista kao na slici...
neptun:
A jel ovo sto pise na dozvoli znaci da na moru nema ogranicenja snage,samo da je ispod 12 m
neptun:
Meni sve jedno, ali bi bilo dobro da znam. Oni su nesposobni da napisu dve recenice , bez gramaticke greske i da to bude jasno svima.
3 puta sam isao tamo u kapetaniju oko te dozvole.
Prvo nigde jasno ne pise dal se placa taksa i za domacu i za medjunarodnu, ako hoces medjunarodnu...onda pise dve slike, a ne cetiri kao sto traze....a tek mi nije jasno zasto izdaju domacu dozvolu, ako sam uzeo medjunarodnu..
To se sve u stvari uklapa u ostatak cirkusa.
sceka:
--- Citat: neptun 16, 12, 2019, 17:33:02 posle podne ---A jel ovo sto pise na dozvoli znaci da na moru nema ogranicenja snage,samo da je ispod 12 m
--- Kraj citata ---
Upravo to. Mada je toliko nelogicno sto pise >=15kW jer to bi znacilo da ne mogu da vozim camac slabiji od 15kW a mogu jaci! tamburanje
Procedura je zaista sumanuta vadi se prvo domaca (ceka se 7 dana) a onda medjunarodna (ceka se 30 dana) i za svaku se posebno placa i za svaku trebaju po 2 slike i za svaku se popunjava poseban formular. Inace domacu dobijete ali morate da je nosite negde gde imaju masinu da vam je plastificiraju jer masinu nemaju u kapetaniji!!! Niko mi jos nije objasnio zasto treba da vadim obadve zar nije dovoljna medjunarodna jer bi ona trebala da vazi i u Srbiji! sha
Srbija medju sljivama harm
hi
Drivee:
Ja mislim da za gradjane Srbije, medjunarodna vozacka dozvola ne vazi u RS i ne moze se voziti sa njom(MISLIM). Ista fora ka i za vozacku, prvo dobijes Srpsku pa sa njom vadis medjunarodnu. Kako god, moraju obe :)
Sto se tice >=15KW.. verovatno greska.. ovo stvarno znaci 15KW ili jace :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju