Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Belegiš - avgust 2018.
Bakara:
--- Citat: DuleN 11, 08, 2018, 18:07:19 posle podne ---Bravo za divnu pricu i druzenje, super ste...
Ali, uvek ima jedno ali....
Od kad ste ostavili ovog Miletu samog, on samo pizdarije pravi. Danas je od Slankamena krenuo ka Titelu i vozio izgleda samo u rikverc, pa u malo nije upropastio motor.
Posle sam morao da se vracam u marinu, u hitnu spasilacku akciju, ali je na kraju ispalo da je Natasa u medjuvremenu popravila motor i da sam bez veze jurio po Tisi ... E Natasa svaka ti cast, zlatne ruke imas !!!
Aj na zdravlje 114
--- Kraj citata ---
stri
Jutros se javio da je prošao Surduk, ali ga nisam pitao da li ide u rikverc...? sajkaca
Ma ne sekiram se ja za njega, on uvek nađe rešenje 6589
@MoravskiLubenicar
Slike su prelepe, ali su samo delić one lepote, jer smo više bili prepušteni uživanju i druženju, nego fotografisanju. A svaki put kažem da ću više snimiti video zapisa, i više slika atmosfere, ali mi ne pođe za rukom...
Evo još nekih slika:
Kafica iz Zvekijeve brodske "kujne":
Mladi labudovi u vojnima baštama:
zveki66:
--- Citat: MoravskiLubenicar 12, 08, 2018, 08:23:41 pre podne ---Nikada dosta fotki sa mesta koja su sama po sebi divna. A vidim iz priče da su žene, u ovom slučaju Nataša, nezamenljive čak i na vodi stri clap llll
--- Kraj citata ---
Drago mi je da Vam se dopadaju slike sa naseg malog putovanja. Pogotovu sto ste i Vi jedna dama koja plovi. Da li je neko putovanje uspelo mislim da se meri i po tome koliko je i zenski deo posade zadovoljan, u ovom slucaju Maja i Natasa. Naravno, uvek se mora voditi racuna da i najmladjim clanovima ne bude dosadno.
Jedino je to garancija nama kojima je boravak na vodi sam po sebi dovoljan da i sledeci put mozemo opet planirati neku plovidbu.
LSI:
Милета, црни Милета, како те нахвали Душко!
Шта то би?
Нема мене да те браним.
Али нека, други пут.
Жао ми је што се нисмо видели.
Све је било спремно да кренем ка вама, кад је почела кошава. Како је јутро одмицало, ветар је дувао све јаче и нисам се усудио да испловим. Ипак је мој чамац мало другачији од ваших.
А баш ми је жао.
Као што рекох - дружићемо се неки други пут.
DuleN:
Ti s Laki zestoko omano... Prinudio si me da ceo vikend sam sebi placam pivo, sto je neoprostivo...
Da ne pisem za druge minuse...
Sve u svemu, zamolicu Danu da ti smanji mleko i izvuce usi !
LSI:
Све ми дирај, млеко ми не дирај!
Јер, ако ми падне мрак на очи...
Добро, де, још никад ми није пао али ако једног дана падне...
Не одговарам за себе!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju