Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Nizak vodostaj - Novi Sad

<< < (21/86) > >>

vepar:

--- Citat: Zox  11, 10, 2018, 20:46:52 posle podne ---
--- Citat: vepar  11, 10, 2018, 17:03:37 posle podne ---

--- Kraj citata ---

Ово је објавио  "National Tourism Organisation of Serbia".

Добро су га умиксали.  thumbup         Срећом живим овде па знам реално стање.

Него...

Где је на овом снимку твоје привезиште да покажу како с лакоћом излазиш на живу воду по ниском водостају?

Или зими кад у паници молите Вишу силу да вам не здроби лед чамце, па долазе мађарски ледоломци спашавати српске водотокове?

Или кад се реке излију и потопе Обреновац, а и многа, многа друга насеља?

Или цевчуге из којих се директно улива канализација и индустриска загађења у реке?

Друже овај снимак је "сецкалица", тотални имагинаријум, материјал за викловање Малих Перица.

Чекај, чекај....    :))
Дао си свечано часну пионирску да нећеш читати и обазирати се на моје коментаре. Ниси га одржао...   kazna

--- Citat: vepar  10, 10, 2018, 18:56:44 posle podne ---Svecano obecavam da od sada zaobilazim sve tvoje teme i postove jer nikada nista pametno nisam procitao a 1000 puta si mi digao zivac...

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Ali sada si na nasoj temi i opet spamujes sa Srbomrzljem! Idi kud ti srce hoce kada je tamo tako dobro!

Ja znam da nigde ne bih imao ovoliko vremena i ovakav kvalitet zivota!

P. S. Molim te da ovu raspravu nastavis  na onoj tvojoj temi ekologija...

LSI:

--- Citat: Dora  11, 10, 2018, 23:18:06 posle podne ---LSI pa  nemoj tako.. To znači da krenemo oko Srede pa je ručak taman za nedelju a možda i tada okasnimo ha
DuleN hvala na pozivu  harm

--- Kraj citata ---

Кад год ви пошли, кад год дошли, ми смо ту.
Пазите само да се не насучете - и код нас је низак водостај!

(Боже ме опрости, да не помисле ови фини људи да ми то Бога молимо да не дођу?!)

Dora:
Mislio sam na to da se prvo raspravimo pa ondak ručak, trajalo bi tri dana do ručka :)

vepar:
Ju ju ju kakav si ti dokoni davez....

vepar:
U pravu si, bravo!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju