Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Nizak vodostaj - Novi Sad

<< < (20/86) > >>

Dora:

--- Citat: LSI  11, 10, 2018, 17:09:41 posle podne ---Таман хтедох Зоксу да напишем да је све то само пропаганда тог преварантског Запада, кад се појави Занкики с нашом пропагандом.
И шта сад?
Победили смо 1 :  1.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Ja mislim da su oni izgubili sa 1:1 ...

broker975fx:
 Necu da se mesam ali moram:)
Tuzna je istina da ste u pravu i vi i Zox, bacite pogled na saopstenje ladjara, eno na plovidbi Gorance okacio link

DuleN:
Terca,
Bicu slobodan da ti posaljem po Zankikiju jednu flaju brlje slivovice iz 1965 kad se merne kod nas u marini, a i tebe pozivam da navratis kad bude prilike.  114
Dora i za tebe vazi poziv.  114
LSI, gostima ja placam prvu turu sve ostalo ti....
Obecao sam da necu komentarisati Zox-ove postove, i posto sam jos uvek polu trezan, obecanje odrzavam....

LSI:
Дуле, јел ти то онако братски? Али као старији брат?

Имао сам ја једног таквог у кући. Пет година старији. И некако, у подели кућних послова, мени је увек западало прање прљавих чарапа...

Него, да ти и мени даш ту ракију, па кад ја повучем, брига ме ко ће платити рачун. А ако се и деси да га ја платим, па нека.
Ко зна зашто ће то бити добро?

А и ви, кад будете полазили код нас, поједите нешто пре поласка. Дуг је то пут.

Ма, само дођите. Нико још од нас није отишао гладан.

И да додам још и ово: пристајем да платим клопу за све али под једним условом - да у посету дођу сви учесници ове расправе и да пре ручка једни другима образложе своје ставове. Па, после, ко преживи, може ручак.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Dora:
LSI pa  nemoj tako.. To znači da krenemo oko Srede pa je ručak taman za nedelju a možda i tada okasnimo ha
DuleN hvala na pozivu  harm

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju