E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Ispravljanje svanca na brodu.

<< < (2/10) > >>

Ljuba:
To stoji, moj brod ima švanc a tera ga Yamaha 25 FT, pozadi talasa gotovo da i nema.

zankiki:
Jel sa kubotom ide i kopča? Ovo bi Bakaru moglo da zanima.

Bojan bi ti to mogao odraditi, ali sumnjam da ima vremena pre jeseni... Možemo otići do njega ovih dana ako hoćeš.

vepar:

--- Citat: zankiki  09, 07, 2018, 22:58:43 posle podne ---Jel sa kubotom ide i kopča? Ovo bi Bakaru moglo da zanima.

Bojan bi ti to mogao odraditi, ali sumnjam da ima vremena pre jeseni... Možemo otići do njega ovih dana ako hoćeš.

--- Kraj citata ---
Naravno i kopca i alternator i sajle i komanda gasa i kormilo, sve...

vepar:

--- Citat: Ljuba  09, 07, 2018, 22:47:34 posle podne ---To stoji, moj brod ima švanc a tera ga Yamaha 25 FT, pozadi talasa gotovo da i nema.

--- Kraj citata ---

Ja bih bio najsretniji ako ne mora da se ispravlja! Ali Zoran T mi rece da ce mu verovatno potapati zadnji kraj 25 ht. I sada mi se zadnja platforma zaroni do pola u vodu kada ide brod. Ako covek preracuna i zakljici da ipak nece, onda nema razmisljanja, samo napravim novi jaci nosac i brod je realno opet u plovnom stanju za 3-4 dana...  tvoje korito bas lici na moje i jako so me obradovao ovim...

Drivee:
Nije tvoj brod Patak da ga potapa. Znas li koliko imas tereta napred, samo ti probaj bez toga ali prvo izvadi prvi motor.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju