Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Prikolica za camac sa atestom
Nikola Calasan:
Polovnu prikolicu sa papirima je malo teze naci, a kad je kupujete treba da proverite u agenciji za registraciju da li je na spisku dozvoljenih prikolica za registraciju.
Sve zavisi i koja ti nosivost prikolice treba. Za novu prikolicu nosivosti 550kg treba izdvojiti oko 700-750e i kvalitet nije bog zna kakav. Ja sam kupio polovnu prikolicu sa papirima nosivosti 1000kg i dok sam je sredio izasla me uveliko preko 1000e
Vuk:
Treba da proverite u agenciji za registraciju da li je na spisku dozvoljenih prikolica za registraciju. Ovo nisam znao ali je odlicna informacija! Samo gde se agencija nalazi?
Drivee:
Stim da se zakon menja svake godine i da je UVEK sve tezi za ispostovati, to ne garantuje da znaci da ce se ista prikolica moci registrovati i sledece godine... Tako da treba otvoriti 4 voro ociju.
Nikola Calasan:
Proveri u najblizoj agenciji za registraciju. Vec i oni znaju koje su prikolice proverene. Ja moju kad sam kupovao, rekli su mi da ne brinem za nju i ako je stara 20 godina minimum
LSI:
Ја сам доставио и тај "COC" који су ми послали из Македоније за приколицу коју је произвела фабрика "Брако" и мада је годинама била регистрована, нису ми дозволили продужетак регистрације.
Зато мислим да треба купити само регистровану приколицу. Све остало је неизвесно.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju