Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Prikolica za camac sa atestom
Sinisa D:
Pozdrav svima! Imam par pitanja ako neko zna da odgovori.Kupio bi prikolicu za camac od 6m sa ravnim dnom.
Gde bi to mogao da nadjem jer koliko sam video po oglasima najcesce se prodaju bez papira i atesta ili su skuplje nego sto bi me izasao nov camac.
Pozdrav
LSI:
Синиша,
Ваше питање је било релативно кратко, али одговор је много теже дати него што би се рекло.
Плашим се да ту немате много избора.
Основно је шта ви желите - уредно регистровану приколицу, с којом можете у саобраћај или јефтину приколицу с којом не можете у саобраћај.
У првој варијанти, на огласима ћете наћи приколицу која ће одговарати вашим потребама, а коју ћете моћи уредно да региструјете и користите кад год вам треба.
У другој варијанти, купићете јефтину приколицу и сваки пут кад изађете на јавни пут провераваћете колико имате среће у животу, тј. да ли ће вас зауставити саобраћајна полиција.
Ако вам се то деси, имаћете прилику да проверите да ли ћете бити у стању да се с полицијом "нагодите" или ћете се једноставно помирити с чињеницом да морате платити казну.
За прву варијанту, увек ћете наћи и нове, атестиране приколице - нпр. у Земуну, у Тошином бунару, у дворишту код Адам сервиса, продају квалитетне приколице.
Половне можете купити преко огласа или из увоза...
Vuk:
Ponekad naleti polovna registrovana sa atestom za oko 350-500 eur. U ZR je bila jedna mala za 360 eur sa sve redovni papirima ali se plasim kad dodje sledeca registracija da ne bude da opet ne moze da se registruje. I dalje mi nije jasno zasto ne mogu da atestestiram fabricku Elanovu prikolicu?
LSI:
--- Citat: Vuk 11, 04, 2018, 08:17:26 pre podne ---... I dalje mi nije jasno zasto ne mogu da atestestiram fabricku Elanovu prikolicu?
--- Kraj citata ---
Због "мудрости" оног ко је писао закон и "правне" државе која поништава стечена права у циљу убирања већег прихода државе и омогућавања боље продаје неким учесницима на "слободном "тржишту.
Sinisa D:
--- Citat: LSI 11, 04, 2018, 07:56:42 pre podne ---Синиша,
Ваше питање је било релативно кратко, али одговор је много теже дати него што би се рекло.
Плашим се да ту немате много избора.
Основно је шта ви желите - уредно регистровану приколицу, с којом можете у саобраћај или јефтину приколицу с којом не можете у саобраћај.
У првој варијанти, на огласима ћете наћи приколицу која ће одговарати вашим потребама, а коју ћете моћи уредно да региструјете и користите кад год вам треба.
У другој варијанти, купићете јефтину приколицу и сваки пут кад изађете на јавни пут провераваћете колико имате среће у животу, тј. да ли ће вас зауставити саобраћајна полиција.
Ако вам се то деси, имаћете прилику да проверите да ли ћете бити у стању да се с полицијом "нагодите" или ћете се једноставно помирити с чињеницом да морате платити казну.
За прву варијанту, увек ћете наћи и нове, атестиране приколице - нпр. у Земуну, у Тошином бунару, у дворишту код Адам сервиса, продају квалитетне приколице.
Половне можете купити преко огласа или из увоза...
--- Kraj citata ---
Zeleo bi naravno da imam legalnu prikolicu sa svim papirima i registrovanu da kogu da idem gde hocu.
Ali te cene mislim da nisu realne.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju