Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Saradnja U.G "Moja Ladja" i Udruzenja profesionalnih ladjara Srbije

(1/16) > >>

STG:
Dragi forumasi, veliko mi je zadovoljsto da Vas u ime Udruzenja profesionalnih ladjara Srbije pozovem na prvo okupljanje gde ce se govoriti o saradnji dva Udruzenja, zajednickim ciljevima i idejama, kao i bezbednosti na rekama.

Samo okupljanje je planirano za nedelju, 25.03. u 17.00h, a u zavisnosti od broja zainteresovanih naknadno cemo objaviti mesto okupljanja (dva dana pred okupljanje).
Svakako ce to biti jedna od marina u Beogradu, na zadovoljstvo svih nas.

Sve zainteresovane cu zamoliti da u ovoj temi potvrde svoje prisustvo, kako bi na vreme organizovali prostor i isto tako da svi imamo dovoljno vremena za propisnu pripremu.
Sva pitanja i nedoumice sacuvajte za nedelju, jer je to ideja celog okupljanja, a mi cemo se potruditi da na ista odgovorimo.

Nadam se da je 10 dana dovoljno da se svi zainteresovani organizuju, a isto tako da je to dovoljno vremena da nam se svima slegnu utisci o poslednjim dogadjajima sa vode.

MiletaStamat:
Biće mi zadovoljstvo da prisustvujem sastanku, nadam se da neće ispasti neke nepredvidjene obaveze, inače dolazim, gde god da organizujete susret.

Bakara:
Svaka čast na inicijativi!

Imam samo jedan predlog vezan za prijavljivanje. Mislim da bi trebalo da se ljudi prijavljuju na email adresu, na primer email adresu jednog od udruženja. Na forumu "nautički.info" je takođe podeljena ova vest, ja ću je podeliti na forumu "forum.navodi.com" itd, i onda ljudi koji nisu članovi foruma "mojaladja", ne bi bili u mogućnosti da se prijave jer ne mogu da ostave odgovor u ovoj temi.

Ja nažalost neću moći da dođem jer neću biti u gradu, ali mislim da bi bilo dobro da dođe što veći broj nautičara.

LSI:
Сви који су заинтересовани за овај састанак, могу да се јаве мени на адресу нашег Удружења: mojaladja@udruzenjenauticara.org.

Овим путем потврђујем своје учешће.

DuleN:

--- Citat: Zox  17, 03, 2018, 15:11:27 posle podne ---
b]Сад после толико година осећам да сам превише угрожен бригом за моју безбедност![/b]

--- Kraj citata ---
Umesto Laze cu ti napisati da obratis paznju od ugrozenost od zene, jer sve krece iz porodice ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju