E, ovako treba... > Plovila
MOJE RESENJE ZA PREVOZ VANGABARITNOG PLOVILA PO CENI OBICNOG PREVOZA ;)
Mornar u kanalu:
https://goo.gl/images/Pv2dgp To je sistem koji se koristi za mini 650 odavno jer su široke oko 3 m.
Pijani Mornar bez mora:
neznam koliko ste pratili ali meni nije bio toliko sporan transport za ROCK&ROLL koji je sirine 2.65,tu sam isao na srecu APP...niko me nije zaustavio u putu i dobro je sve proslo,da su me nemci ILI austrijanci zaustavili i trazili dokumenta sigurno bi me iskljucili iz saobracaja jer tamo lepo pisu dimenzije....kod madjara bi se nekako izvukli da je doslo do toga al na srecu nije....
A sto se tice LIFE IS HISTORY e tu je bio projekat 9m x 2.90
on je stavljen na BOK u sleper ali je bio KNAP njegova sirina je otisla u visinu...CISTO RADI informacije MEGA SLEPER JE NAJVISLJI I ON JE 3.05M ILI 3.10M VISOK A REDOVAN SLEPER JE VISINE OD 2.65M DO 2.80M MAX VISINE
DA I TANDEM PRIKOLICAR JE OD 2.80M DO 3.00M VISINE
GENERALNO SVI SLEPERI IMAJU REDOVNU KORISNU SIRINU OD 2.45M DO 2.48M
Pijani Mornar bez mora:
tako je max dozvoljena sirina je 2.55 osim za hladnjace koje zbog svoje izolacije imaju toleranciju do 2.60 to je po zakonu i sve preko toga je vangabaritni transport
POZDRAV ZOX
maverick:
Bravo za cijeli poduhvat 114
oblak:
--- Citat: SRCE NA DUNAVU VODA U KRVI 05, 03, 2018, 19:28:13 posle podne ---OBLAK
nije ni jedan za prodaju,ja sam malo lud po tom pitanju,ono sto kupim tesko prodajem,to znaju svi koji me poznaju,imam veliki problem skupljam i vucem kao hrcak jh
trgovac sam i bavim se uvozom i prodajom automobila ali sto se tice nautike tu samo kupujem i nista ne prodajem :)
--- Kraj citata ---
I ja sam pomalo lud po tom pitanju, uglavnom sve kupim sredim i prodam cim nemam sta da radim na brodu. OK, ako resis javi da gledamo :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju