NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

.

<< < (2/4) > >>

pecaros021:
ZOX probaj da se raspitaš  na ovaj broj telefona to je broj vojnog otpada u Temerinu 021-843-338 puno sreće u potragama

DuleN:
pecaros021,
Taman sam i ja mislio isto da napisem, posto mi je burazer pricao da tamo ima cudo bozije od vojne opreme u dobrom stanju.

Zox,
Sta ce ti tolke kante?

DuleN:
Zox,
A da li si razmisljao o varijanti da naprevis neki veci rezervoar od aluminijuma, 80-100l, (to na primer Sale Kempi jako lepo radi) i da imas 2-3 kante za dolivanje i nabavku goriva? Jer takav rezervoar oze prilagoditi tacno prostoru koji ti je naj manje potreban, a sa kantama ces se zatrpati...

sale.m79:
Meni ti ZOXS nisi jasan sta ti ja miniram ako kupujes.Htedoh ta ti pomognem.Ja zivim u Sm Palanci i svakog 15 u mesecu je ovde veliki Poljoprivredni sajam na 20 hektara i stalno ima kanistera. A sto se tice goriva do razliva ja sam taj put prosao i gorivo je dole jevtinije.Pitaj nase Ladjare.A mozes i da se odjavis u Gradistu i odes lepo u Rumuniju napunis rezervoar i vratis se pa se saberes.Nisam imao zlu nameru sem da pomognem slobodno me zovi kako god.

DuleN:
sale.m79
Svaka cast za post.
Zox,
Pa ako imas rezervoar od 150 londa si puska. Nemoj preterivati s kantama, jer to uzima mnogo prostora. Bolje je napravi precizan plan gde stati i tankirati se.. Bar ja tako pokusavam da mislim...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju