NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

.

<< < (3/4) > >>

sale.m79:
Na putu do Cerne Vode pristajali smo nekoliko puta zbog Kapetana da kupi karticu policija mu kupila i lebac i dali nam rakiju i vino sazalili se na Kapetana.

DuleN:

--- Citat: Zox  22, 03, 2018, 18:26:00 posle podne ---Па писали сте у некој од тема да ће трошити немило и да тај чамац није за такву врсту пловидбе?!  :))

--- Kraj citata ---
Sto jeste - jeste.
A koju ti brzinu i potrosnju ocekujes kada sve sredis, opremis i natovaris?

PS
Izvinjavam se modaratorima sto ospamovasmo ovu temu, pa predlazem da postove nevezane za oglas odvoji u neku drugu temu.
Unapred hvala.

DuleN:
Ja sam ti dunster na tu temu brodskih motora..
Uvek sam bio vanbrodskim motorima, a tako i ostajem i nikad brodski motor nisam terao...
Sada imam Mercury 50HP 4 takta (skinuta zastita pa je 60HP), neka brzina srednja na 4200-4500 obrtaja (tri cetvrtine gasa)je oko 33-36km/h potrosnja oko 11-13l/h...

DuleN:
Pa super.
To znaci da ce ti do kraja Dunava trebati 7-8 punih rezervara...
Ma zaokruzi na tonu , zbog lakseg racunanja  kgk 114

STG:
Zox, od nm43, gde je samo racvanje, pa do kanala Sv. Djordje nema neke preterane distance, samo treba dobaciti do istog.
Jedina prava odluka, jer je besmisleno kremuti na ceo put, a propustiti ubedljivo najlepsi deo delte... thumbup
Sto se same nabavke goriva i provijanta tice, valja napraviti lepu rezervu, a opet ne toliku da vam smeta ili otezava kretanje/uzivanje na camcu.
Kada krenete u detaljno planiranje sigurno ce biti diskusije o tome, pa mozemo u detalje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju