E, ovako treba... > Россия
Neptun 23
stvlada:
--- Citat: Barba 14, 11, 2009, 17:37:51 posle podne ---
--- Citat: stvlada 14, 11, 2009, 14:32:48 posle podne ---Posto sam imao veteroka 12 ja bih 2 komada pa da ih uparim,nego jel ima da jedan vrti levo a drugi desno?
--- Kraj citata ---
--- Citat: Dule 14, 11, 2009, 15:29:06 posle podne ---Vldo ne treba ti ta kombinacija. Bolja je da jedan montiras da gura a drugi kontra, za rikverc :)
--- Kraj citata ---
U pa to je odlicna ideja, posto se profesor zorter ne oglasava. A mozes da probas i sa dva Neptuna, posto oni imaju rikverc, fascinantno. Jedan stavis kontra i teras ga u rikverc, a drugi normalno da gura. Time se elise vrte kontra, a ti imas dva najbolja motora svih vremena.
--- Kraj citata ---
A da nema mozda sa duo prop????
power70:
A hocu li se ja ovde nacitati svakakvih gluposti...!!!!
Da u svemu ovom ne ucestvuju i moderatori ja bih ih pozvao da intervenisu i izbrisu postove koji nemaju veze sa temom!!
Gospodo ima drugih mesta gde mozete iskazivati svoj (LOS) smisao za humor!!!
Posle svega sto ste pisali o ruskim motorima jos da napisete da su ruzni!!! Po cemu??
Dizajnerski su sasvim korektno uradjeni a i laksi !!
Sta je ovo lepse....
od ovog...
a da ne pricam za ovo...
:aikido:
BOKAC:
--- Citat: power70 14, 11, 2009, 19:25:59 posle podne ---
Posle svega sto ste pisali o ruskim motorima jos da napisete da su ruzni!!! Po cemu??
Dizajnerski su sasvim korektno uradjeni a i laksi !!
--- Kraj citata ---
Cuj korektni,meni je dizajnerski favorit onaj sa zelenom cizmom,narandzastom kapom i velikim slovom E (da se zna da je elektronika u pitanju).
neptun23:
Hoce li neko da se trka sa neptunom 23 ? Moze do 30hp!
power70:
Nekom se to svidja a nekom ne!!! Ukusi su uvek bili razliciti!! I to nije onaj vec veterok-cisto da znas ako te neko pita! :aikido:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju