E, ovako treba... > Россия

Neptun 23

<< < (14/39) > >>

neptun23:
nebi menjao mog NEPTUNA 23 nikad.Pozdrav za power70 i hvala za onaj deo .Kada ce ovi sa hondama,yamahama itd biti kao mi

power70:
Stojim na raspolaganju svim ljubiteljima ruske svemirske  :good: tehnike!!!  :aikido:

stvlada:
Posto sam imao veteroka 12 ja bih 2 komada pa da ih uparim,nego jel ima da jedan vrti levo a drugi desno?

Outboard Master:
ajd sve da poverujem o rusu ali sto je ruzan i sto unakazi svaki camac na kojem stoji to je ocigledno .... kome se svdija rus izvolte ali ja sigurno ne radije bi uzeo starog chryslera neg to.

Barba:

--- Citat: stvlada  14, 11, 2009, 14:32:48 posle podne ---Posto sam imao veteroka 12 ja bih 2 komada pa da ih uparim,nego jel ima da jedan vrti levo a drugi desno?

--- Kraj citata ---

--- Citat: Dule  14, 11, 2009, 15:29:06 posle podne ---Vldo ne treba ti ta kombinacija. Bolja je da jedan montiras da gura a drugi kontra, za rikverc :)

--- Kraj citata ---

U pa to je odlicna ideja, posto se profesor zorter ne oglasava. A mozes da probas i sa dva Neptuna, posto oni imaju rikverc, fascinantno. Jedan stavis kontra i teras ga u rikverc, a drugi normalno da gura. Time se elise vrte kontra, a ti imas dva najbolja motora svih vremena.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju