E, ovako treba... > Россия

Neptun 23

<< < (35/39) > >>

neptun23:
Odgovor je jednostavan mali je nivo goriva,siromasna smesa.Treba proveriti plovak da li zaglavljuje i ocistiti iglicu .Ako se i posle toga gasi povecati nivo goriva podizanjem plovka a zatim ga nastelovati u radu pri punom gasu odnos vazduha i goriva dva srafa sa desne strane karburatora.Inace motor trazi malo gasi prilikom ubacivanja u brzinu.

gaggiii:
zanimljivo..probao sam to...nivo goriva sam mu povecao skoro do maximuma.i kod mene je neki karburator sa jednim srafom...princip plovka kao kod zastave..a imam i taj sa 2 srafa......pod punim gasom jedva je isao.......i tada sam pokusavao preko tog srafa da mu povecam protok goriva....ali nista...danas cu ponovo rasturiti donju cizmu poskidati sve i poneti na posao sutra sve moguce osovine da proverim da nisu krive

neptun23:
Sta je sa svecicama da li si ih proveravao toplotna vrednost 100 je za neptuna (znam slucaj da se elektrode istope i slican je sintom).
Osovina je ok ,izduvaj dizne i procackaj tankom sajlicom ,proveri gas sajlu da se nije otkacila sa klapne u karburatoru.
Power 70 i ja cemo ti to resiti ne brini samo detaljno napisi sta se desava sa motorom kada ga budes startovao.

gaggiii:
karburator koji je trnutno na njemu je K65L a imam i K 36L...na 65 moze se podesiti nivo goriva i jedno srafce ima za stelovanje..a 36 ne moze se podesiti jer plovak je kao kod automatika nema stelovanje plovka...i 2 puta sam probao na vodi i oba puta pokidao stifnu na elisi

gaggiii:
pali kao mina..nastelovao sam ga da radi kao sat...na leru prima gas....sve super....ali cim se ubaci u brzinu da krene on zagusi ja gas u patos on vozi jos 2.3 min i gasi se..ja sam sumnjao na motor da je los..ali merio sam kompresiju malo jace od 8 bar-a ima..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju