E, ovako treba... > Россия
Neptun 23
power70:
Sta se desava sa neptunom -da li si ga rasturio,sta ti fali od delova?
gaggiii:
pitaanje za powera.....moze li se naci klipnjaca kompletna sa lezajevima ...e sada nisam siguran dal je 23 ili 25...moji kazu da je 25 a ja mislim da je 23...otvorio sam sve je ok osim tog lezaja na klipnjaci..
gaggiii:
pitaanje za powera.....moze li se naci klipnjaca kompletna sa lezajevima ...e sada nisam siguran dal je 23 ili 25...moji kazu da je 25 a ja mislim da je 23...otvorio sam sve je ok osim tog lezaja na klipnjaci..
power70:
--- Citat: gaggiii 31, 07, 2011, 11:36:28 pre podne ---pitaanje za powera.....moze li se naci klipnjaca kompletna sa lezajevima ...e sada nisam siguran dal je 23 ili 25...moji kazu da je 25 a ja mislim da je 23...otvorio sam sve je ok osim tog lezaja na klipnjaci..
--- Kraj citata ---
Vec sam ti odgovorio na pp posto si mi tamo prvo pisao-moze se naci nov lezaj mada ga ja verovatno imam u rezervi ali ti to sad sa sigurnoscu ne mogu reci posto sam u Bokikotorskoj do 20.avgusta....
Dakle kada se vratim resicemo to sigurno ako se ne snadjes do tada.....
gaggiii:
pomoc oko neptuna 23:D::D:Dmotor je stojao par godina,,,ja uzeo sredio ga..e......kompresija ima 8.2...paljenje ok pali dosta dobro..na neutrlanoj brzini prima gas lepo lepo radi..ali cim ubacim u brzinu on drasticno izgubi snagu i gasi se.....skidao elisu i osovinu gde se stavlja elisa ti zupcanici mi deluju sasvim ok....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju