E, ovako treba... > Plovila

Катамаран, али озбиљан

<< < (4/5) > >>

Misha D:
Vlasnik ovog plovila je bio i vlasnik ovog sa donjih slika (isto radio Vasić).
Njegovi standardi su visoki tako da će završna cena biti šestocifrena (50.000e je nerealno mala cena ako je aluminijum, pa čak i ako je čelik).
Ne znam koji je matarijal, Vasić isključivo radi u čeliku (možda je angažovao varioca za aluminijum).
Bio sam kod njega baš kada je počeo da gradi ovaj katamaran, pre godinu-dve.

oblak:
50 hiljada aluminijum i rad. Tako kaze svedok saradnik 😃.Ako te interesuju detalji mogu ti dati broj.

Misha D:
Okvirno sam ga pitao za skromniji houseboat katamaran (13x5m), za koji mi je Đena tražio 40.000 ofarbano i ustakljeno, aluminijum.
Vasić mi je za isto plovilo rekao da bi to izašlo isto toliko......ali u čeliku. oops sha

cira58:
     kad vidis ovako nesto,  ostanes bez daha. sjajno. clap

oblak:

--- Citat: Misha D  14, 02, 2018, 10:40:25 pre podne ---Okvirno sam ga pitao za skromniji houseboat katamaran (13x5m), za koji mi je Đena tražio 40.000 ofarbano i ustakljeno, aluminijum.
Vasić mi je za isto plovilo rekao da bi to izašlo isto toliko......ali u čeliku. oops sha

--- Kraj citata ---

Ovako nesto ti se najvise isplati kod Dragana u Smederevu. Sad kad je pustena registracija sa 2 svedoka. Dragan je radio one velike katamarane " Nova skola" sto su privezani kod beton hale. Vrlo je povoljan a Smederevo ima izbor materijala iz Rumunije kakav hoces celik. Firma koja uvozi se zove Steel service, jako su ozbiljni, uvoze sve celike, seku na mere i prevezu Draganu na sklapanje. Sasa Djordjevic je radio projekat za katamaran Nova skola "Zlatno srce" i sklapao ga kod Dragana.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju